Стоян Костадинов Публикувано Септември 18, 2012 Report Share Публикувано Септември 18, 2012 Здравейте, блокираха ми акаунта в замунда преди няколко дена поради една много глупава причина. Както и да е. Ако някой има 1 акаунт в повече, ще ми е много драго да ми го даде или да споделим един. Ако имате предложения, пишете на ЛС. Благодаря ви! П.С.: Спешно е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Септември 18, 2012 Report Share Публикувано Септември 18, 2012 Знаеш ли изобщо какво означава думата "спешно"? Какво по дяволите ще е толкова спешно? Че няма да можеш да гледаш някои филм или да си дръпнеш последния албум на Джъстин Бийбър ли? Я по-добре си изчакай докато отново "го отворят" за нови регистрации.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Септември 18, 2012 Report Share Публикувано Септември 18, 2012 Да не е само маймунда ,торент тракер .Какво пък толкова има там ,че не можеш да го намериш на друго място . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 18, 2012 Report Share Публикувано Септември 18, 2012 Срещу пари мога да ти отстъпя един. Колко даваш като ти било спешно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост