barca_b0y Публикувано Септември 28, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 28, 2012 @Night_Raven, @Вання,Да чакам ли отговор? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2012 Report Share Публикувано Септември 28, 2012 Както искаш. Аз нямам идеи на този етап. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 28, 2012 Report Share Публикувано Септември 28, 2012 Здрасти отново. Отиди в настройките на звукаОтгоре цъкни на Options и сложи отметка на Advanced Controls. След това трябва да ти се появи Microphone с бутон Advanced отдолу, ако не отиди на Options ---> Properties и сложи отметка на Microphone.Дай ОК. Ще ти се появи микрофона с бутон Advanced отдолу. Натисни го и има кутийка Microphone Boost сложи отметна на нея. И направи един запис. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Септември 28, 2012 Report Share Публикувано Септември 28, 2012 @Night_Raven, @Вання,Да чакам ли отговор?Аз не мога да дам отговор! Както казах и в предния си пост проблемът за мен е изключително странен. Очаквах при пробата с "тихия" файл да излезе някакво съобщение, но ти каза, че успяваш да направиш запис. Не разбирам много от компютри и по принцип тази програма никога не я ползвам за запис,а единствено за тест на микрофон /дали работи или не /. Винаги съм вярвала, че щом мога да направя запис,значи микрофона е читав. Но след твоята тема се оказа, че микрофона може да е наред и въпреки това да не може да записва чрез вградения Sound Recorder.Само веднъж имах проблем с едини JinLian CD-206MV за които бях ситурна, че са работещи, но не правиха запис на друг комп. Не знам защо /може нещо да се е било бъгнало/ но положението се оправи като изтеглих DriverScanner и програмата си инсталира нови драйвъри на звуковата карта/защото така и не разбрах каква беше тази карта/.OFFВъпрос извън темата:Както казах, компютрите не са силната ми страна и се чудя / без да визирам конкретно твоя случай/, дали ако има две звукови карти /вградена и външна / може да създават такъв проблем. Имам предвид вградения Sound Recorder да ползва вградената, а скайпа външната. Всяка от тях трябва да е със свои настройки, както когато се ползват едновременно 2 звукови карти примерно за телевизор в хола и музика на компа/ т.е. не е забранена вградената. Та въпросът ми е дали това може да е проблем, или на практика при един микрофон няма как да се укаже той да бачка на две карти едновременно? Просто нямам вградена и външна за проба а ми стана интересно, може ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 28, 2012 Report Share Публикувано Септември 28, 2012 Извинявам се, объркал съм се, помислих че файловете ти стават тихи. А проблема ти е, че въобще не може да записваш. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост