bako_ttv Публикувано Септември 15, 2012 Report Share Публикувано Септември 15, 2012 Един приятел има лаптоп закупен от офис на Виваком който е все още в гаранция (остават още няколко месеца до края на гаранцията), но нещо е омазал уиндоуса - всичко бави, излизат вместо букви квадратчета..., (сканиран е с Avast Free; МBAM и SAS, но не откриха нищо). Има рековъри дял, който видях през LiveCD с Линукс, но не знам как да му направя рековъри на уиндоуса, за да се оправи? Четох доста информация в интернет, но така и не разбрах как се прави!? Ще съм ви благодарен да ми кажете как се прави или поне да ми посочите къде да прочета как става (ако го има вече написано, но за съжаление не го намерих)!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Септември 15, 2012 Report Share Публикувано Септември 15, 2012 bako_ttv прочети темиччката ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 15, 2012 Report Share Публикувано Септември 15, 2012 Въпросното възстановяване ще върне системата в изходно състояние, т.е. всички настройки и инсталирани програми ще изчезнат и т.н. Ако не се лъжа се стартира различно на различните лаптопи, така че ще е добре да кажеш производител и модел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Септември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Извинявам се, че се забавих, но чак сега се свързах с приятеля ми. Ето модела на лаптопа: Аsus pro5dji Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 22, 2012 Report Share Публикувано Септември 22, 2012 Съмнява ме моделът да е точно този, но принципът трябва да е същият на всички лаптопи на ASUS. Опитай да натиснеш F9 по време на стартиране на лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост