rubblend Публикувано Септември 15, 2012 Report Share Публикувано Септември 15, 2012 От 2-3 месеца нямам звук инсталирал съм всички драйвери всичко ми е на макс не съм заглушил звука и пак нямам звук . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Септември 15, 2012 Report Share Публикувано Септември 15, 2012 1.Каква ОС ползваш?2.Ако може една снимка от Device Manager-a Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Септември 15, 2012 Report Share Публикувано Септември 15, 2012 (Редактиран) Извинявай ,ама от три месеца не ми пали мотора ,бензин има ,ток има ,ама не ще да запали .Хайде сега ,на първо време.1-Информация за машината.2-Каква ос е инсталирана ?3-Правилните драйвери ли са инсталирани ?4-На колонки или слушалки има ли звук ?5-Една снимка на дивайс менажера . П.П Колега ме е изпреварил Редактиран Септември 15, 2012 от diskata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rubblend Публикувано Септември 16, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2012 device manager- http://prikachi.com/images/859/5278859p.jpgос и информация за PC - http://prikachi.com/images/868/5278868z.jpgДрайверите са правилни и ползвам слушалки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 16, 2012 Report Share Публикувано Септември 16, 2012 Информацията за компютъра е недостатъчна. Кажи точния модел на дънната платка. Също така ще е полезно да дадеш снимка от звуковите настройки в контролния панел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sand70 Публикувано Септември 17, 2012 Report Share Публикувано Септември 17, 2012 Колегите са прави .Със това дето си го дал като инфо е ........... Така че се постарай . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
phoenix90 Публикувано Октомври 8, 2012 Report Share Публикувано Октомври 8, 2012 И аз имам подобен проблем след преинсталиране на ОС се появява този надпис ( Bad sound driver error 88780078) когато пусна winamp, на филми също не тръгва звук. Пробвах няколко пъти да слагам драйвери от сайт на производител, но пак не става.Дъно: Gigabyte GA-7VAXOS: която инсталирах е windows xp sp2 CPU: AMD Athlon XP 1700+RAM: 512 mb Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 8, 2012 Report Share Публикувано Октомври 8, 2012 Деинсталирай всички аудио драйвери и опитай с този. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
phoenix90 Публикувано Октомври 9, 2012 Report Share Публикувано Октомври 9, 2012 По време на инсталацията ми се появи това: The software you are installing has not passed Windows logo testing to verify its compatibility with windows xp има два бутона Continuue annymay / Stop Installation. Аз избрах да продължа и драйверите се инсталираха, рестартирах и отново няма звук. Да не би да е заради това съобщение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 9, 2012 Report Share Публикувано Октомври 9, 2012 Изобщо има ли активна звукова карта? Отвори Device Manager, кликни два пъти върху Sound, video and game controllers, направи снимка на прозореца и я публикувай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
phoenix90 Публикувано Октомври 9, 2012 Report Share Публикувано Октомври 9, 2012 Не ми позволява да качвам снимки.Sound, video and game controllers Audio CodecsLegacy Audio DriversLegacy Video Capture DevicesMedia Control DevicesStandart Game ControlVideo CodecsТова ми излиза...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 9, 2012 Report Share Публикувано Октомври 9, 2012 Не виждам звукова карта. Провери дали е активна в BIOS на дънната платка. Ако не е, я активирай. Ако е, я деактивирай, запази настройките и след това отново я активирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
phoenix90 Публикувано Октомври 9, 2012 Report Share Публикувано Октомври 9, 2012 Много ти благодаря. Въобще не се бях сетил за биос, сега всичко си е ОК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
irina23f Публикувано Октомври 11, 2012 Report Share Публикувано Октомври 11, 2012 МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ брат ми си е изтрил настройките за звук без да иска и сега нямаме звук на компа как мога да реша проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 11, 2012 Report Share Публикувано Октомври 11, 2012 Какви точно настройки? За каква операционна система става въпрос? Каква е звуковата карта? Изписва ли се съобщение за грешка при възпроизвеждане на звук? Малко по-подробно, ако може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост