Ivailo Kostadinov Публикувано Септември 14, 2012 Report Share Публикувано Септември 14, 2012 Здравийте! Изкам да си пусна една програма но когато я стартирам ми излиза тази грешка. The application failed to initialize properly (0xc0000135) windows xp .. x32?? Блогадаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 14, 2012 Report Share Публикувано Септември 14, 2012 Здравийте! Изкам да си пусна една програма но когато я стартирам ми излиза тази грешка. The application failed to initialize properly (0xc0000135) windows xp .. x32?? Блогадаря Информацията в мрежата за тази грешка е, че ти липсва Microsoft .NET Framework, но коя версия или пакет - не става ясно. Затова трябва да ни споделиш коя е програмата, за да ти напишем какво точно ти трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 14, 2012 Report Share Публикувано Септември 14, 2012 Да, най-вероятно програмата изисква .NET Framework. Някои те информират за липсата на такъв, други направо си показват грешка.. Мисля, че инсталирането на .NET Framework 3.5 ще реши настоящият проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 При опит за стартиране на файл, ми изписва съобщение, че имам нужда от NET Framework 4....С Win 7 съм. Не е ли с вграден NET Framework 4?Как се активира? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Windows 7 има вграден .NET Framework 3.5, не 4.х. Ще трябва да го инсталираш ръчно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Ноември 4, 2012 Report Share Публикувано Ноември 4, 2012 Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост