Jump to content

Проблем с звука на лаптоп

gabitoyy_vr

Препоръчан пост

Не,с неговия драйвер не съм.Защото погледнах,че е отбелязал toshiba tecra 9000 а моят е 91000.Има ли някакво значение?

Четете по-внимателно, долу съм отбелязал, че работи и на 9100. Просто драйверите за звука, за модели Toshiba Tecra 9000 и 9100 са еднакви.

Toshiba Tecra 9000

Toshiba Tecra 9100

Сподели другаде

• Отговори 42
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Да съжалявам моя е грешката.Опитах и с тези драйвери,започва да ми ги инсталира и в последствие ми излиза таблица ,че драйвера не е инсталиран
Сподели другаде

От сайта на Тошиба http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/bg/generic/SUPPORT_PORTAL/ в дясно от трите падащи менюта си избери твоят модел и операционна система.Sound driver е на Yamaha .
Сподели другаде

Да съжалявам моя е грешката.Опитах и с тези драйвери,започва да ми ги инсталира и в последствие ми излиза таблица ,че драйвера не е инсталиран

Yamaha Soft Synthesizer S-YXG50 for Windows XP, Toshiba Tecra 9100

Сподели другаде

Именно този драйвер ми го инсталира и след това ми пише ,че драйвера не е инсталиран

Сега ще опитам и драйвера на mazarin

Инсталирах драйвера,след инсталирането ми пишеше да рестартирам компютъра ,всичко ок и като го пуснах и влезнах в аудиоустройствата си е същата работа :(

Сподели другаде

изтеглих ги и ги инсталирах но промени в лаптопа няма.Незнам вече какво трябва да го направя за да издаде звук ......

Изтеглете и инсталирайте AIDA64 Extreme Edition

Стартирайте програмата, отляво кликнете Мултимедия, десен бутон

- Бърз отчет - Обикновен текст, като направи анализа, натиснете иконката с дискетка -

Запази във файл, запишете на Работния плот (Desktop) файла Report.txt и го прикачете в следващия си коментар.

post-16842-0-78630300-1347528599_thumb.png

Сподели другаде

Това ли е?

Още нещо, десен бутон в/у My Computer - Manage, избирате в ляво Device Manager и направете снимка на прозореца, като използвате информацията от тази тема. После прикачете снимката към следващия си коментар.

Сподели другаде

mazarin направих снимка на device menager и сега я качвам.Дано да е това ,което си имал в предвид..sweet dreams изтеглих това ,което си ми дал ,но ми излиза някаква грешка.Направила съм снимка и на нея,качвам и двете снимки

post-28207-0-79285400-1347534362_thumb.png

post-28207-0-46047700-1347534377_thumb.png

Сподели другаде

Инсталирай този драйвер и след рестарта пробвай отново за звука

Накарая отново снимка на Device Manager, като предварително е разширено (от плюсчето)

Sound, video and game controllers.

Сподели другаде

Инсталирах драйвера и след това инсталирах и това за звука но пак имам някаква грешка,направила съм снимка и я качвам..След това направих снимка и на device manager включително и sound,video and game controllers

post-28207-0-48932200-1347536962_thumb.png

post-28207-0-88618200-1347536968_thumb.png

Сподели другаде

..sweet dreams изтеглих това ,което си ми дал ,но ми излиза някаква грешка.

Пробвай да стартираш отново програмата по-късно,проблемът е в сървъра на майкрософт,затова не може да започне програмата.

Пример за това е,че влезнах преди малко в майрософт и изписа това!

П.П.

Иначе да попитам,аудио драйвъра нямаш ли го на CD?

Когато си купи лаптопа не ти ли дадоха и CD-та с основните драйвъри на компютъра?

Сподели другаде