Гост newnickname Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Не,с неговия драйвер не съм.Защото погледнах,че е отбелязал toshiba tecra 9000 а моят е 91000.Има ли някакво значение? Четете по-внимателно, долу съм отбелязал, че работи и на 9100. Просто драйверите за звука, за модели Toshiba Tecra 9000 и 9100 са еднакви. Toshiba Tecra 9000 Toshiba Tecra 9100 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Септември 13, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Да съжалявам моя е грешката.Опитах и с тези драйвери,започва да ми ги инсталира и в последствие ми излиза таблица ,че драйвера не е инсталиран Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslavm Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 От сайта на Тошиба http://se.computers.toshiba-europe.com/innovation/bg/generic/SUPPORT_PORTAL/ в дясно от трите падащи менюта си избери твоят модел и операционна система.Sound driver е на Yamaha . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Да съжалявам моя е грешката.Опитах и с тези драйвери,започва да ми ги инсталира и в последствие ми излиза таблица ,че драйвера не е инсталиран Yamaha Soft Synthesizer S-YXG50 for Windows XP, Toshiba Tecra 9100 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Септември 13, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Именно този драйвер ми го инсталира и след това ми пише ,че драйвера не е инсталиран Сега ще опитам и драйвера на mazarin Инсталирах драйвера,след инсталирането ми пишеше да рестартирам компютъра ,всичко ок и като го пуснах и влезнах в аудиоустройствата си е същата работа :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Вместо да гадаеме, можете оттук - Toshiba Tecra 9100 да изберете от второто падащо меню - Sound. Все някои от тези драйвери ще стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Септември 13, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2012 изтеглих ги и ги инсталирах но промени в лаптопа няма.Незнам вече какво трябва да го направя за да издаде звук ...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 изтеглих ги и ги инсталирах но промени в лаптопа няма.Незнам вече какво трябва да го направя за да издаде звук ...... Изтеглете и инсталирайте AIDA64 Extreme Edition Стартирайте програмата, отляво кликнете Мултимедия, десен бутон- Бърз отчет - Обикновен текст, като направи анализа, натиснете иконката с дискетка -Запази във файл, запишете на Работния плот (Desktop) файла Report.txt и го прикачете в следващия си коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Септември 13, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Това ли е?Report.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Това ли е? Още нещо, десен бутон в/у My Computer - Manage, избирате в ляво Device Manager и направете снимка на прозореца, като използвате информацията от тази тема. После прикачете снимката към следващия си коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 gabitoyy_vr изтегли това ,стартирай го и остави да ти поправи проблемите автоматично! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Септември 13, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2012 mazarin направих снимка на device menager и сега я качвам.Дано да е това ,което си имал в предвид..sweet dreams изтеглих това ,което си ми дал ,но ми излиза някаква грешка.Направила съм снимка и на нея,качвам и двете снимки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Инсталирай този драйвер и след рестарта пробвай отново за звука Накарая отново снимка на Device Manager, като предварително е разширено (от плюсчето)Sound, video and game controllers. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Септември 13, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2012 Инсталирах драйвера и след това инсталирах и това за звука но пак имам някаква грешка,направила съм снимка и я качвам..След това направих снимка и на device manager включително и sound,video and game controllers Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Септември 13, 2012 Report Share Публикувано Септември 13, 2012 ..sweet dreams изтеглих това ,което си ми дал ,но ми излиза някаква грешка. Пробвай да стартираш отново програмата по-късно,проблемът е в сървъра на майкрософт,затова не може да започне програмата.Пример за това е,че влезнах преди малко в майрософт и изписа това! П.П.Иначе да попитам,аудио драйвъра нямаш ли го на CD?Когато си купи лаптопа не ти ли дадоха и CD-та с основните драйвъри на компютъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост