Jump to content

Как да изтрия Windows Xp

tupacshakur12

Препоръчан пост

Аз да се намеся набързо и да напомня, че е нежелателно да се отклонявате с лични спорове. Ако имате проблем помежду си, можете да си го решите на лични съобщения.
Сподели другаде

Имам молба към двамата, които спорят. Това е форум. Тук помагаме на хора във нужда. Всеки помага със каквото може. Без да гледа във темата на другия. Идваше ми на ум да пиша:/ Във чинията на другия / но не бях сигурен дали ще ме разберете правилно.Тук идеята е да давате съвети и дано да бъдат разбрани от автора. Всички други спорове не помагат на питащтият.

ba40_kiro абсолютно прав си с всичко което спомена без последното :

Товя вашто, е само спор, кой е по по най..... А.... то майче беше детско предаване.

аз не споря,нито се опитвам да доказвам дали съм "по" или "най",но когато съм прав в нещо съм прав,не казвам че зная всичко,както се вижда в сайта има много по знаещи от мен и това е добре,защото аз също мога да се допитвам и да търся помощта на знаещите,за което благодаря,иначе се опитах да обясня на artgun,това което е правилно,не знам дали си проследил в един от постовете ми в темата,но споменах абсолютно същото,което каза и ти :

все пак сайта е,за да си помагаме

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Аз да се намеся набързо и да напомня, че е нежелателно да се отклонявате с лични спорове. Ако имате проблем помежду си, можете да си го решите на лични съобщения.

Night_Raven наясно съм с това,спокойно,няма проблеми между мен и artgun! ;)

Надявам се,че след този коментар на artgun :

Съжалявам за спама, който създадох по темата!

всичко вече ще бъде наред! :)

Лека и спокойна нощ на всички! :gentlemen:

Сподели другаде

Придържайте се към темата,човека иска да му разрешите проблема а вие само се карате!

Joko_3,моля да не се обаждаш,както написах по горе всичко е наред,имай малко усет кога трябва да кажеш и кога не трябва да кажеш нещо!

Обаждаш се,но : "След дъжд качулка и след сватба булка"

tupacshakur12,

Напиши какво стана!

Да,artgun правилно попита,аз също бих желал да разбера как са се развили нещата,моля автора на темата да сподели. ;)

Сподели другаде