Night_Raven 2 Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Явно български език не разбираш.Субтитри се вграждат без конвертиране само с магия.В Ибей обаче забраниха продажбата на заклинания и ще трябва другаде да потърсиш. Глупости,интересно ми е batetoo2,въобще прочете ли моя коментар?! Можеш без допълнително конвертиране да вгридиш субтитрите,погледни тази тема ,относно рязането на видео файла не съм пробвал дали ще си останат вътре субтитрите или не,но можеш да пробваш и да споделиш! Успех!---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Не знам за какво ти трябва,но за някои формати ставаза няколко минути с MKV Toolnix,която не прекодира. peter69pl много добре те е посъветвал възползвай се от съвета който ти е дал!---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ако ще качваш файла в Ютуб а и в подобни такива субтитри при обработката се махат.Или хардиране или оправяш тайминг и синхронизация и ги прикачваш после.Тази минута и нещо не знам къде се намира в SRT-файла.Или си направи суби за това време 1:06 или:- Отвори MKV Toolnix - Добави филма и субтитрите синхр.са естествено - стартирай- Филма става със субтитри в Матрьошка- По горния начин вадиш тая минута...Вграждане/хардиране не може без преконверсия...Рипването също е конвертиране от един в друг формат. Абсолютно точно! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Моето е глупости, а твоето фантазия на 5 годишен.Не могат да се вградят субтитри без конвертиране, прикачване е съвсем друго, а прикачени са само на матрьошка и още един формат, но не го помня. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 За да изчистим недоразуменията:- Под прикачени субтитри се подразбира качен онлайн файл субтитриран в опция към видеото.- Контейнер Матрьошка ...затова е контейнер,че може да го пълниш с потоци без грамотношение към видеокачеството- Вграждане на субтитри-залепване във видеото - нарушава видеокачество само в областтана показване и при ниско видеокачество въобще- 720 пиксела и в SD няма такива проблеми- Няма нито една причина най-известните AVI и MKV да си имат субтитри в контейнер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Вграждането на суба не нарушава по никакъв начин самото видео, конвертирането го прави.прикачен суб НЕ Е качен онлайн файл.Прикачен суб е прикачен към видеопоток във видеофайл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Моето е глупости, а твоето фантазия на 5 годишен.Не могат да се вградят субтитри без конвертиране, прикачване е съвсем друго, а прикачени са само на матрьошка и още един формат, но не го помня. Не знам кой е пет годишния ти,или аз,но ще ти кажа само че нямам склонността да си фантазирам,всичко е изпробвано и вместо да ми говориш,че нещата не стават без преенкондиране,първо се запознай с някои неща и тогава ми се прави на професор и не ми обяснявай какво означава прикачването,по запознат съм от теб,кое,какво е!Можеш да разгледаш темата ето ТУК прочети я от началото до края и се поучи малко,може някои неща да са ти от полза,а пък ако не искаш то си е твоя работа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Септември 10, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Хораааа просто искам да вградя суб към изрязан вече видео файл.Това се опитвам да ви кажа и да направя,но ви сте на различни мнения всичките и не знам как да започна като обясненията са много малко (можеше да ползвате картинки поне все пак не съм навлязъл толкова навътре!!) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Ами изпрати ми го както по-горе обясних.Като го извадиш тоя малък отрязък от филма...ще ти го хардирам лично.Ако си го свалял от някъде си...просто напиши субтитритесамо 5 реда са май... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Разбираме...но не обяснихте имате ли целия филм!Ако е така...проблемът е във Вас!За да не пишете субтитри Ви дадох начин...Хайде отначало...Имате ли целият епизод на харда с по-горе буквите за него? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Септември 10, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Разбираме...но не обяснихте имате ли целия филм!Ако е така...проблемът е във Вас!За да не пишете субтитри Ви дадох начин...Хайде отначало...Имате ли целият епизод на харда с по-горе буквите за него?Да имам го ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Бате, опита ли както ти казах моя начин? С AVS Video Converter става мигновено без да си напрягаш мозъка за каквото и да било! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Септември 11, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2012 Бате, опита ли както ти казах моя начин? С AVS Video Converter става мигновено без да си напрягаш мозъка за каквото и да било! Изглежда доста сложно с тая програма .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Септември 12, 2012 Report Share Публикувано Септември 12, 2012 Проблемът е решен като лично му направих файла.Отделно съм повторил насоки от темата и същокак да работи подобни отрязъци без да пише субтитри за малки части.Как мързеливо с програми става до 10-15 минути максимум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост