suchmo Публикувано Септември 6, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Септември 6, 2012 Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Значи си бил за нов потребителски акаунт. Фикса на мазарин е по-скоро за оправяне на асоциацията на папките в регистрите, не точно за контекстното меню. Нищо. Важното е, че си си решил проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Септември 6, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 6, 2012 Това нямаше да се сетя никога, но важното е че се оправи и си спестих доста работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 7, 2012 Report Share Публикувано Септември 7, 2012 Аз за пръв път чувам папките да имат асоциация! С какво се отварят? С Explorer ли или с някакъв потребител? Какво е туй? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Септември 7, 2012 Report Share Публикувано Септември 7, 2012 Аз за пръв път чувам папките да имат асоциация! С какво се отварят? С Explorer ли или с някакъв потребител? Какво е туй? На остроумни ли се правим? Directory - Directory protocol associationsdrive - Drive protocol associations. http://i.imgur.com/0s0mZ.jpg Разбра ме какво исках да кажа. Фикса не е точно за поправяне на липсващото меню за създаване на папки от контекстното меню, а за поправяне на асоциацията за протокола папки. За XP снимката е от Folder Options => File TypesЗа Vista/7 се използва вградения инструмент Default Programs или допълнителна програма като Types Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 7, 2012 Report Share Публикувано Септември 7, 2012 Интересно. File Extension - Folder! На мен всичките ми екстеншъни са с точка отпред. И нямам възможност за създаване на ново разширение. Странното е че си нямам и Folder. А в контекстното меню си го има. Значи не всичко е достъпно и няма логика потребителя да си има работа да пипа там де му не е работа. Нещо яко си е премазал системата, няма да му е само това. Темата е с въпрос "защо е изчезнала", и аз това се питам! Но няма отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 7, 2012 Report Share Публикувано Септември 7, 2012 Фикса не е точно за поправяне на липсващото меню за създаване на папки от контекстното меню, а за поправяне на асоциацията за протокола папки. За XP снимката е от Folder Options => File TypesЗа Vista/7 се използва вградения инструмент Default Programs или допълнителна програма като Types Така е, но когато рег-овете за липсващо меню за създаване на папка от контекстното меню не помагат, а същевременно са "набити" в регистратурата и след рестарта няма промяна, тогава използвам по-горе дадения рег от мен и нещата се оправят. Това е от опит, иначе не мога да обясня, защо е така! Възможно е, последното предложение на B-boy да е свършило работа, а не моето, не отричам, но просто докато писах мнение той е публикувал и после на лични му се извиних. Няма значение кой е помогнал, аз самия нямаше да се меся, но видях, че стартиращия темата се отказва и затова побързах. Далеч съм от мисълта, че коригирам Глобален Модератор! И накрая да поясня, ако Александър1 е използвал двата рега един след друг и после е направил рестарт - не става ясно кой е помогнал, но теоритически издържано би трябвало да е на B-boy рег-файла (последният). Но ако е направил рестарт след последното му предложение и е нямало промяна, после е въвел моя рег и е направил отново рестарт и проблема е изчезнал, значи е от моя рег! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Септември 7, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 7, 2012 mazarin за да има яснота, след всеки рег-файл съм рестартирал, но само след твоя се получи, за което благодаря, а и на всички останали за старанието да ми помогнат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lordergf Публикувано Септември 8, 2012 Report Share Публикувано Септември 8, 2012 Така е, но когато рег-овете за липсващо меню за създаване на папка от контекстното меню не помагат, а същевременно са "набити" в регистратурата и след рестарта няма промяна, тогава използвам по-горе дадения рег от мен и нещата се оправят. Това е от опит, иначе не мога да обясня, защо е така! Възможно е, последното предложение на B-boy да е свършило работа, а не моето, не отричам, но просто докато писах мнение той е публикувал и после на лични му се извиних. Няма значение кой е помогнал, аз самия нямаше да се меся, но видях, че стартиращия темата се отказва и затова побързах. Далеч съм от мисълта, че коригирам Глобален Модератор! И накрая да поясня, ако Александър1 е използвал двата рега един след друг и после е направил рестарт - не става ясно кой е помогнал, но теоритически издържано би трябвало да е на B-boy рег-файла (последният). Но ако е направил рестарт след последното му предложение и е нямало промяна, после е въвел моя рег и е направил отново рестарт и проблема е изчезнал, значи е от моя рег!Ти си решил проблема и това е.За какво се извиняваш?Мисля че живеем в демократична държава.Браво.Помогна и на друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост