barca_b0y Публикувано Септември 10, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2012 @Night_Raven,Вече няма проблем, но само при файловете, при които MPC-HC използва splitter-а. Не разбрах той само за Matroska ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Ами, значи проблемът е в самия вграден разделител в плеъра. При мен няма подобни закъснения. Ако новият вариант те устройва повече, можеш да останеш с Haali Media Splitter. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Септември 11, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2012 @Night_Raven,Не разбрах какъв е проблемът да гледам "качествени матрьошки", без да имам нищо инсталирано допълнително. До сега не съм имал проблем, но до скоро използвах Splash Lite за по-качествените видео файлове. Също така, не разбрах дали мога да използвам splitter-а за всички файлове.P.S. Все още имам проблем с някои файлове, но с тях не се справя и WMP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2012 Report Share Публикувано Септември 11, 2012 Имаше се предвид конкретно Windows Media Player, който не може да отваря MKV файлове без допълнителни филтри.Haali Media Splitter поддържа AVI, MKV/MKA, MP4/MOV, TS/PS и OGM/OGG. Не знам точно как си го инсталирал и не знам какво разбираш под "всички файлове". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Септември 12, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2012 Когато го инсталирах не обърнах много внимание на опциите. Сега забелязах, че при инсталацията се избира при кои формати да се ползва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост