valyo_93 Публикувано Септември 3, 2012 Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Как се свързва принтер,скенер и копир 3 в 1.Марката му е Toshiba e studio 180s,но никога до сега не съм инсталирвал и не мога да му намеря драивери(трябжа ли драйвер) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 3, 2012 Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Eто ти драйвер ftp://ftp.toshiba-sa.net/Toshiba/Black_And_White_Multifunctionals/e-STUDIO_180S/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Септември 3, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Инсталирах драйвера,свързах принтера с юсб,а сега какво да правяКато дам да се отпечатва не става нищо а като дам да се намери принтера ми излиза грешкаthe directory service is currently unavailable Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Септември 3, 2012 Report Share Публикувано Септември 3, 2012 А самата машина включена ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Септември 3, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2012 да но изобщо не издава никакъв звук,И не ми изкара пробната страница(четох в интернет че трябва след инсталацията на драивера е трябвало да ми изкара пробна страница) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Февруари 3, 2013 Report Share Публикувано Февруари 3, 2013 Бихте ли ми дали линк да видя как се инсталира принтер лексмарк е120?Мъча се вече месеци на ред и не успявам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 3, 2013 Report Share Публикувано Февруари 3, 2013 Ами, не би трябвало да е сложно. Общо взето свързваш принтера, след което инсталираш драйвера. Евентуално драйверът може да се наложи да бъде стартиран първо и тогава да се свръже принтерът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 3, 2013 Report Share Публикувано Февруари 3, 2013 Здравей TONIKA,разгледай файловете тук.Надявам се да помогне! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Февруари 4, 2013 Report Share Публикувано Февруари 4, 2013 Как ли не опитвах не става! Night_Raven До сега поне 5-6 пъти съм го правила сама, но сега не се получава.Помолих познат комп специалист да помогне он-лайн, обаче и той не можа.Имам принтер, който ми трябва, а не мога да го ползвам.... k0st4din - и това не става. Май проблема е в уина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2013 Report Share Публикувано Февруари 5, 2013 При свързване на принтера появява ли се някакво ново устройство в Device Manager? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 6, 2013 Report Share Публикувано Февруари 6, 2013 Нека и аз да попитам,какви драйвъри имаш за принтера и каква ти е операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Февруари 6, 2013 Report Share Публикувано Февруари 6, 2013 Уина е ХР и драйвъра е от оригинален диск/лично в център Лексмарк ми го дадоха/.Май нищо ново не се появява като го пусна..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2013 Report Share Публикувано Февруари 6, 2013 Тествай принтера на друг компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Февруари 6, 2013 Report Share Публикувано Февруари 6, 2013 С помощ от форума принтерът тръгна!Хиляди благодарности на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 6, 2013 Report Share Публикувано Февруари 6, 2013 Проблемът на принтера беше, че самите икони се бяха инсталирали, но в device managera, не отчиташе и не намираше драйвъри.След деинсталация и инсталиране на принтера, сам започна да си търси чрез USB-то драйвърите.Последва Restart и всичко заработи! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост