barca_b0y Публикувано Септември 2, 2012 Report Share Публикувано Септември 2, 2012 Здравейте,Прави ми впечатление, че доста сайтове имат информация за местоположението ми. Мога да дам пример с някои сайтове за прогноза на времето. Откъде получават тази информация сайтовете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Септември 2, 2012 Report Share Публикувано Септември 2, 2012 От IP адреса ти . В сайтове като тезиhttp://network-tools...g=express&host= https://apps.db.ripe...5EB81E763.apps4 ако имаш IP адресите и ти може да разбереш местоположението на другите.Примерно когато теглиш торент ти се показват IP адреса на хората от които теглиш. Вкарваш ги в някой от по-горните линкове и разбираш къде е местоположението на тези хора. Не знам дали разбрах точно въпроса ти обаче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Септември 3, 2012 Report Share Публикувано Септември 3, 2012 прочети тази тема и ще разбереш по-вече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Септември 3, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Благодаря Ви. Мисля, че си изясних нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Септември 4, 2012 Report Share Публикувано Септември 4, 2012 Ако обаче доставчика не ти дава реално IP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Ноември 22, 2012 Report Share Публикувано Ноември 22, 2012 Ако обаче доставчика не ти дава реално IP? Няма значение че си с нереално IP ,пак ще разберат откъде си! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 24, 2012 Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Така е, няма скрито-покрито в интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост