barca_b0y Публикувано Септември 2, 2012 Report Share Публикувано Септември 2, 2012 Здравейте,Доста ми е любопитно дали може да се свалят флаш игри от сайтове и ако да, как? А, след свалянето какво ще ми е нужно, за да ги играя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 2, 2012 Report Share Публикувано Септември 2, 2012 Относително е. Някои могат, при други нещата са по-сложни. Можеш да свалиш съдържанието с добавки като Download helper за Firefox, някои приложения и т.н. За да ги играеш ти трябва програма, която да може да отвори .swf С KMPlayer и Media Player Classic съм пускал и играл такива игрички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Септември 3, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Явно не е толкова просто. За момента не съм си харесал игра, питах просто от любопитство. Благодаря за информацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 3, 2012 Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Зависи, някои Flash игри представляват един файл, но пък други приложения понякога са обвързани със сървър и не може самостойно да се използват. За първите е приложима методиката, която съм дал и е успешна, за вторите нещата са доста по-сложни. Като цяло повечето игрички в сайтовете за Flash игрички можеш да си ги "изтеглиш" и играеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Септември 3, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2012 А, защо си поставил "изтеглиш" в кавички? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 3, 2012 Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Ще допълня информацията за DownloadHelper и свалянето на SWF с тази тема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Септември 3, 2012 Report Share Публикувано Септември 3, 2012 А, защо си поставил "изтеглиш" в кавички?За да отбележа нещото, което ти търсиш да направиш, не с цел преносно значение или отрицание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 3, 2012 Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Здравейте,Доста ми е любопитно дали може да се свалят флаш игри от сайтове и ако да, как? А, след свалянето какво ще ми е нужно, за да ги играя? Само любопитство ли проявяваш или търсиш решение дали може? Видео плеърите не са никак удачно решение за изпълнение. Има си малка програма (едно EXE) на Adobe Systems, която си върши работата идеално и това е предназначението й. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Септември 3, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2012 @Zig Zag,Пуснах темата от любопитство, както съм споменал. Ако процедурата беше по-проста, може би щях да отделя известно време, но не си заслужава да правя толкова много за игри, които ще ми омръзнат за броени минути. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 3, 2012 Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Ако процедурата беше по-проста Ами проста е. Сваляш си флашовете без никаква грижа с ТУЙ. И намери място на ТОВА, (място от където няма да го премахваш), стартирай го веднъж и от този момент ще можеш да си играеш с флашчетата като кликаш за отваряне всяко свалено. Ако преди това си изполвал вече друга програма, която е асоцирала флашовете, ще трябва да окажеш асоциацията ръчно, знаеш как, десен клик на SWF и избираш с коя програма да се отваря винаги. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Септември 3, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 3, 2012 Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост