Jump to content

Сваляне на флаш игри

Препоръчан пост

Здравейте,

Доста ми е любопитно дали може да се свалят флаш игри от сайтове и ако да, как? А, след свалянето какво ще ми е нужно, за да ги играя?

Сподели другаде

Относително е. Някои могат, при други нещата са по-сложни. Можеш да свалиш съдържанието с добавки като Download helper за Firefox, някои приложения и т.н. За да ги играеш ти трябва програма, която да може да отвори .swf С KMPlayer и Media Player Classic съм пускал и играл такива игрички.
Сподели другаде

Зависи, някои Flash игри представляват един файл, но пък други приложения понякога са обвързани със сървър и не може самостойно да се използват. За първите е приложима методиката, която съм дал и е успешна, за вторите нещата са доста по-сложни. Като цяло повечето игрички в сайтовете за Flash игрички можеш да си ги "изтеглиш" и играеш.
Сподели другаде

А, защо си поставил "изтеглиш" в кавички?

За да отбележа нещото, което ти търсиш да направиш, не с цел преносно значение или отрицание.

Сподели другаде

Здравейте,

Доста ми е любопитно дали може да се свалят флаш игри от сайтове и ако да, как? А, след свалянето какво ще ми е нужно, за да ги играя?

Само любопитство ли проявяваш или търсиш решение дали може? Видео плеърите не са никак удачно решение за изпълнение. Има си малка програма (едно EXE) на Adobe Systems, която си върши работата идеално и това е предназначението й.

Сподели другаде

@Zig Zag,

Пуснах темата от любопитство, както съм споменал. Ако процедурата беше по-проста, може би щях да отделя известно време, но не си заслужава да правя толкова много за игри, които ще ми омръзнат за броени минути.

Сподели другаде

Ако процедурата беше по-проста

Ами проста е. Сваляш си флашовете без никаква грижа с ТУЙ. И намери място на ТОВА, (място от където няма да го премахваш), стартирай го веднъж и от този момент ще можеш да си играеш с флашчетата като кликаш за отваряне всяко свалено. Ако преди това си изполвал вече друга програма, която е асоцирала флашовете, ще трябва да окажеш асоциацията ръчно, знаеш как, десен клик на SWF и избираш с коя програма да се отваря винаги. :)

Сподели другаде