viktorspasov Публикувано Септември 4, 2012 Report Share Публикувано Септември 4, 2012 Ако си мислиш, че ти чета постовете си в голяма грешка.Във вибокса ми се налагаше да ти отговарям сякаш на 10 години, а тук имам чувството, че разговарям с бебе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Септември 5, 2012 Report Share Публикувано Септември 5, 2012 Нормално е да взимам участие - все пак аз съм автор на темата. А, и аз го правя с някаква цел.Вече споменах, че не ми трябва да отваря много "неща". Тъй като не искаш програма, която да отваря много неща (много формати) или да има опции, които не използваш, ако си на Windows 7, можеш да си останеш на вградения Windows Picture and Fax Viewer (Преглед на снимки в Windows), а за GIF да използваш портативното приложение - GifViewПоставяш го, примерно на D:\ в папка и не трябва да променяш местоположението му, след което, десен бутон в/у GIF-файл, Open With... (Отвори с..) и избираш от бутона Browse.. (Преглед..) - gifview.exe. Незабравяй да поставиш отметка наAlways use the selected program to open this kind of file (Винаги използвай избраната програма за отваряне на този тип файл). Ако не ти е ясно обяснението ми, виж това ръководство и снимката по-долу. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Септември 5, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 5, 2012 @mazarin,По принцип не си падам много по портативните програми, а и тази се бави доста с някои по-"дълги" изображения.P.S. Мисля, че получих достатъчно предложения. Благодаря на всички, които взеха участие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост