Sten Публикувано Септември 1, 2012 Report Share Публикувано Септември 1, 2012 Здравейте.Тази сутрин установих, че като заредя линукс от диска(Минт 13) нямам интернет. Преди и с тази, и с други дистрибуции не съм имал такъв проблем. В ХР интернет има. Пробвах и с един стар PCLinux2009 - там уж ми показва, че е свързан, но пак браузъра не зарежда нищо. От друга страна последните 10-тина дни често ми прекъсваше интернета поради конфликт на адреси, доколкото разбрах. Не знам дали едното има нещо общо с другото... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Септември 1, 2012 Report Share Публикувано Септември 1, 2012 Най-доброто, което може да направиш на първо време е да се обадиш и да кажеш, че в твоя сегмент от мрежата има конфликт на адреси. Ако това не реши проблемите, ще мислим нещо друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Септември 1, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 1, 2012 Благодаря, но засега няма да се обаждам. Поне в ХР засега имам интернет, така че проблемът не го смятам за чак толкова сериозен. Интересно ми беше дали някой, който ползва услугите на тази фирма чрез линукс е забелязал подобен проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост