Jump to content

Дискусия : WINDOWS 7 с 512MB RAM

Aurum

Препоръчан пост

Здравейте,

Случайно се натъкнах на една от този вид статии и ми стана мн интересно.Обсъдих я с един познат и се зароди един "спор'',така да се каже как би се справил компютъра с "такова чудовище" като 7-цата с толкова Рам.От една стара прочетох някои мнения че на PC-та с 2 пъти по-малко рам бил вървял по-добре от ХП -то.Аз лично съм на мнение че дори и по този начинна се излъже по някакъв начин 7та и да се инсталира и тръгне няма как на "трабант да сложиш двигател на БМВ 7-ма серия".Т.е. ти ще го сложиш ама той дали изобщо ще тръгне и "дали няма да издаде багажа"

на 2-я метър./сори за цветущите изрази обаче нз как по-точно да се изразя/ .Моя познат пък настоя че имало начини като се "барнели" подходящите настройки и инсталации да се направили нящата така че всичко да върви гладко без да засича и тн.

Наясно съм че освен характеристиките на рам-а са от значение и видео карта,процесор и тн. но принципно при един що-годе свестен комп дали е възможно това.

Благодаря предварително ще ми мн интересно да видя какво мислите.

/и натрия носа на моя познат,защото се прави на голям разбирач/

Сподели другаде

Ммм да,определено лично на мене ми звучи като шега,особено ""барнели" подходящите настройки и инсталации да се направили нящата така че всичко да върви гладко без да засича и тн." и то със 512мб Ram.Освен,ако се спре Aero и всичко свързано със визуалния стил едва ли ще върви "гладко"

този вид статии това лично аз не съм го пробвал.И съм твърдо ПРОТИВ такива одификации!!!!

Сподели другаде

Възможно е да се инсталира и ползва с 512RAM, но с класическа тема, орязани визуални ефекти и прочие неща, но няма да върви по-добре от XP.
Сподели другаде