ivchoos Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Здравейте ,имам проблем. Боже би не е тук мястото за него ,но не знаех къде другаде да го напиша. Почти всички игри ми засичат ,а не би трябвало да е така параметрите ми са:Model : Dell inspirion N7010Processor Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHzRAM 6 GBSystem type : 64-bit operating sistemВидео картата не я знам. За пример играта Counter Strike 1.6 ми засича представете си!Моля Помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Интересно ми е как решихте да създадете темата точно в този подфорум. Направете следното:Изтеглете GPU-Z.Запазете файла на Вашия десктоп.Стартирайте GPU-Z 0.6.4.exe.Изберете Not now.Направете снимка на новопоявилия се прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Предполагам, че след като не знаете модела на Вашата видеокарта не се инсталирали и съответния драйвър. Направете следното:Меню Start -> Run -> Въведете devmgmt.msc -> Натиснете Enter.Проверете дали в новопоявилия се прозорец има жълт удивителен знак срещу някоя от наличните опции.Каква е операционната система, инсталирана на компютъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sakister Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Здравейте,аз имам същият проблем(Win7,pro,sp1,DELL 1520,Nvidia ge force),Windows не може да актуализира драйверите на Base system device!Не е показан и производителят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivchoos Публикувано Август 30, 2012 Author Report Share Публикувано Август 30, 2012 http://prikachi.com/images.php?images/458/5205458Z.gif заповядай снимката Операционната ми система е Win 7 ,и да няма удивителни на devmgmt.msc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 за мен лично проблемите му идват от тъпата интелска видео карта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sakister Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 за мен лично проблемите му идват от тъпата интелска видео карта ,you are wrong,май нищо не ти разбира главичката,по-добре си трай,за да не се излагаш повече,съвет само! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 А ти сигурен ли си, че си с най-новия драйвер за видеото !? sakister - Така както си дал видео картата... Прикачи една снимка на еверест от Windows Video ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Ще Ви посъветвам да обновите драйвъра за вграденото видео. Тук може да изтеглите последната актуална версия. Изтеглете AutorunsЗапазете файла на Вашия десктоп и го разархивирайте в директория по Ваше желание.Стартирайте програмата.Меню Options -> Filter Options... -> поставете отметка пред Hide Microsoft Entries.Запазете промените.Mеню File -> Refresh.Mеню File -> Save...Запазете файла, архивирайте го чрез софтуер по желание и го прикачете към следващия Ви коментар. Имате ли инсталиран Skype на системата? Ако да, то каква версия на софтуера? След като стартирате GPU-Z, от падащото меню в долната част на прозореца, имате ли възможност да изберете друга опция? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivchoos Публикувано Август 31, 2012 Author Report Share Публикувано Август 31, 2012 Мисля ,че не е от драварите защото още когато си го взех компютъра си изтеглих някой игри и пак засичаше Запазете файла, архивирайте го чрез софтуер по желание и го прикачете към следващия Ви коментар. Имате ли инсталиран Skype на системата? Ако да, то каква версия на софтуера? След като стартирате GPU-Z, от падащото меню в долната част на прозореца, имате ли възможност да изберете друга опция?Какво имате предвид ? като снимка ли да го кача ? а да и на GPU-Z нямам друга опция Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivchoos Публикувано Август 31, 2012 Author Report Share Публикувано Август 31, 2012 Когато инсталирах драиварите ми изписа Erorr This Computer does not meet the minimum requirerements for instaling this software Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Август 31, 2012 Report Share Публикувано Август 31, 2012 Я вземи дай един шот от Device Manager . Десен бутон на My Computer->Manage->Device Manager -> Кликни на триъгълничето на Display Adapter , направи screenshot и дай да видим .Макар , че това е 17 и 99% съм сигурен има и друго видео , ама за по-сигурно .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivchoos Публикувано Август 31, 2012 Author Report Share Публикувано Август 31, 2012 http://www.album.bg/komputers/images/29899781/ заповядай.В другия сайт не успя да се качи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Август 31, 2012 Report Share Публикувано Август 31, 2012 Кашона на лаптопа , при теб лие ? Ако да , погледни на него някъде трябва да са описани параметрите . Виж каква е видеокартата . Аз потърсих в нета , друга освен Ati 5470 не видях с този модел . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivchoos Публикувано Август 31, 2012 Author Report Share Публикувано Август 31, 2012 Кашона не е при мен :( не е при мен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Август 31, 2012 Report Share Публикувано Август 31, 2012 Ако лаптопа е при теб , посети тази страница http://www.dell.com/support/drivers/bg/en/bgdhs1/ProductSelector/Select?rquery=fkey-e-Drivers_PS .Избери : > Enter Service Tag or Express Service Code Въведи service tag , трябва да го има отдолу на лаптопа , ако не си сигурен избираш третата опция : > Automatically detect my Service Tag for me След което търсиш драйвъра за видеото на твоя модел . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост