compaqnx Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Проблема ми е следния имам записан диск с windows 7 слагам диска,рестартирвам компютъра и ми показва черен екран и една чертичка дето само мига и само това натискам всички копчета и нищо не става като извадя диска си се пуска Xp.Моля помогнете ми ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Влизаш в биос и даваш първо да буутва от CD-то,после Ф10 и Y зада запаметиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
compaqnx Публикувано Август 30, 2012 Author Report Share Публикувано Август 30, 2012 а как да отворя Биос ,защото не става по никакъв начин., пробвах с ''detete'' , ''F12,F10,F8'' но не става нищо не се показва..?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Какъв е моделът на дънната платка? Въпросният клавиш трябва да се натисне веднага след POST. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
compaqnx Публикувано Август 30, 2012 Author Report Share Публикувано Август 30, 2012 ID на дънната платка (Quanta) CT1 01234567Дънната платка Hewlett-Packard compaq nx9020 (PG626ET#ABU) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mindstorm Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 ESC, F1, F2, or Delete key.Приятно влизане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Според manual-а, който може да намерите тук, до BIOS се достига чрез клавиш F2, а до Boot Menu - клавиш Esc. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
compaqnx Публикувано Септември 5, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 5, 2012 Проблема е там че немога да отворя биоса на лаптоп съм , и всичките копчета пробвах от Ф1 до Ф12 , delete,esc, всички тези като ги натисна и започва да писка и нищо не става? Като сложа диска и се показва мигащата чертичка, което и копче да натисна не действа.като извадя диска се получава това което написах започва да писка и незнам ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 5, 2012 Report Share Публикувано Септември 5, 2012 Според мен системата се опитва да зареди от оптичния диск, но не успява. Опитай с друг диск или с USB flash устройство, в случай, че оптичното устройство не чете дисковете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост