abracadabra Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Видях тази програма в сайта, и мисля че не е точно описано как работи. Според мен, тя е нещо като заместител на (например официалните сайтове на мобилните оператори). Там като се регистрираш с твоя телефонен номер(което означава че си им абонат!), можеш от този си профил да пратиш за ден около 15 СМС-и. До тук добре, но тази програма е нещо като посредник между теб и сайта на оператора. Тя, "(според мен-може и да греша-но мисля че я бях качвал на компютъра преди години)", не позволява да пращаш СМС-и на човек с различен от твоя мобилен оператар без да имаш карта и там. Т.е. нищо безплатно. Просто така мисля, прав ли съм? Нищо против програмата, има си предимства въпреки всичко. Но от резюмето не се разбира точно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 Общо взето май е така, но е удобно, ако не искаш да влизаш през браузъра.Отделно в сайта поне Мозилата не дава да се запазва паролата в password manager-a специално за Mtel сайта, докато в SMS програмата се помни и се логва автоматично. (не че е чак такъв проблем де, но е дразнещо).А иначе самите обновления на програмата са главно за да реагират на смяната на адресите на сайтовете на Mtel/Globul. Тоест нищо особено, но все пак е добре да сте с най-новата версия иначе тя може да работи със старите локализации на Mtel и няма да иска да се логне в профила ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Август 31, 2012 Author Report Share Публикувано Август 31, 2012 Така е. Номера е че трябва все пак да си купиш СИМ-карта за да пуснеш СМС. А, имам ли СИМ-карта, чак до програмка няма да ми е ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост