Jump to content

Препоръчан пост

Видях тази програма в сайта, и мисля че не е точно описано как работи. Според мен, тя е нещо като заместител на (например официалните сайтове на мобилните оператори). Там като се регистрираш с твоя телефонен номер(което означава че си им абонат!), можеш от този си профил да пратиш за ден около 15 СМС-и. До тук добре, но тази програма е нещо като посредник между теб и сайта на оператора. Тя, "(според мен-може и да греша-но мисля че я бях качвал на компютъра преди години)", не позволява да пращаш СМС-и на човек с различен от твоя мобилен оператар без да имаш карта и там. Т.е. нищо безплатно. Просто така мисля, прав ли съм? Нищо против програмата, има си предимства въпреки всичко. Но от резюмето не се разбира точно.
Сподели другаде

Общо взето май е така, но е удобно, ако не искаш да влизаш през браузъра.

Отделно в сайта поне Мозилата не дава да се запазва паролата в password manager-a специално за Mtel сайта, докато в SMS програмата се помни и се логва автоматично. (не че е чак такъв проблем де, но е дразнещо).

А иначе самите обновления на програмата са главно за да реагират на смяната на адресите на сайтовете на Mtel/Globul. Тоест нищо особено, но все пак е добре да сте с най-новата версия иначе тя може да работи със старите локализации на Mtel и няма да иска да се логне в профила ви.

Сподели другаде