qqrr Публикувано Август 28, 2012 Report Share Публикувано Август 28, 2012 Здравейте.От няколко дни съм с последната версия на Windows 8.Като тръгна да инсталирам някои програми ми изписва това съобщение:NSIS error-Error launnching istaler:Моля за помощ.Исталирам си програми,но на някои показва това съобщение..Сканирах за вируси с NIS 2012 нищо.Опитах всичко но нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2012 Report Share Публикувано Август 28, 2012 Да не би да стартираш инсталациите на тези приложения от папки, пътят до които има символи на кирилица, т.е. някоя от папките да е с име на кирилица? Ако да, опитай да преместиш инсталациите в папка без такива символи и стартирай от там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qqrr Публикувано Август 28, 2012 Author Report Share Публикувано Август 28, 2012 Браво пич.Много съм ти благодарен.Проблема беше точно този който ми написа.Можеш ли да ми кажеш само защо се получава така.Има ли проблем при инсталацията на windows 8? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2012 Report Share Публикувано Август 28, 2012 Не, просто NSIS не е написан чак толкова кадърно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qqrr Публикувано Август 28, 2012 Author Report Share Публикувано Август 28, 2012 Имам проблем с кирилизацията на Malwarebytes.?Като инсталирам на бълтарски излизат иероглифи.Защо се получават проблеми с бълтарският интерфейс.Трябват ли допълнителни настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2012 Report Share Публикувано Август 28, 2012 Виж си регионалните настройки на операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост