tsefan Публикувано Август 27, 2012 Report Share Публикувано Август 27, 2012 Здравейте! Имам проблем при зареждане на операционната система Windows 7. Картината на монитора трепти докато трае зареждането. След това всичко е нормално, но това трептене е много дразнещо. Може ли да ми каже някой на какво се дължи това и как да се справя с този проблем? Благодаря Ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Август 27, 2012 Report Share Публикувано Август 27, 2012 Здравейте! Имам проблем при зареждане на операционната система Windows 7. Картината на монитора трепти докато трае зареждането. След това всичко е нормално, но това трептене е много дразнещо. Може ли да ми каже някой на какво се дължи това и как да се справя с този проблем? Благодаря Ви! Не си споменал какъв е монитора ти.Аз все пак хвърлих боба и той нещо ми подсказва, че може би си със Samsung SyncMaster ....Но може и да съм загубила способностите си на врачка, та за това кажи си с какъв монитор си! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tsefan Публикувано Август 27, 2012 Author Report Share Публикувано Август 27, 2012 Монитора е модел 226BW. Извинете! Samsung 226BW. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Август 27, 2012 Report Share Публикувано Август 27, 2012 Масов проблем на Samsung SyncMaster...... - подути електролитни кондензатори в захранващата платка. При невъзможност да намериш същите, вземи и ги смени с малко завишени параметри. Добри производители на електролитни кондензатори са Rubycon, Sanyo и Jamicon. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост