Jump to content

Проблем с Windows game explorer

Препоръчан пост

Здравейте, при опит да си инсталирам която и да е игра Angry birds ми се появява грешка при Game explorer-а. Някой имал ли е подобен проблем и знаете ли как да го реша. Много ми се играе, но изобщо игрите не се инсталират :help: . Прибавям и снимка на грешката, надявам се някой да ми помогне :help: ?

http://store.picbg.net/pubpic/84/22/8f23ba052a768422.png

Сподели другаде

Уиндоусът ми е [ en_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_u_677460 ]. Свален е от замунда. А иначе във старт менюто, когато кликна на папката Games, тя не се отваря.Игрите ги намерих ето тук - C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Games, и всички те тръгват, но не знам защо ги няма във старт менюто?
Сподели другаде

Тогава опитай следното: отвори меню Start, в полето за търсене в долната част напиши cmd, кликни с десния бутон върху открития файл и избери Run as administrator.

Въведи следната команда:

regsvr32.exe gameux.dll

Накрая натисни Enter.

Провери дали ще се отваря папката Games и дали играта ще се инсталира нормално.

Сподели другаде

Пробвах, но за съжаление не стана.Папката отново не се отваря. Явно има някакъв проблем в Уиндоуса. Angry birds тръгват, но играта трябва да е инсталирана и само да я копирам отнякъде. Със инсталиране на моят компютър не става.
Сподели другаде