kenshiro Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 Здравейте! Имам проблем с една игра, която неиска да тръгне и като причина ми изписва Ubisoft game launcher. Въпросът ми е какво точно предствлява тази програма и задължитлно ли е да я имам инсталирана, за да тръгне дадена игра от съответния разработчик? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 Коя е играта и какво точно е съобщението? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Август 27, 2012 Author Report Share Публикувано Август 27, 2012 Играта е Call of juarez The cartel, а съобщението е Ubisoft game launcher exe stop working. Останал съм с впечатление, че доста хора имат такъв проблем. Няколко пъти успях да я стартирам, но след това неможах по никакъв начин. Преинсталирах я многократно, но нетръгва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Август 27, 2012 Report Share Публикувано Август 27, 2012 Играта е Call of juarez The cartel, а съобщението е Ubisoft game launcher exe stop working. Останал съм с впечатление, че доста хора имат такъв проблем. Няколко пъти успях да я стартирам, но след това неможах по никакъв начин. Преинсталирах я многократно, но нетръгва. Обърнахте ли внимание какви са системните изисквания на играта?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Август 27, 2012 Author Report Share Публикувано Август 27, 2012 Покривам препоръчителните. Преди време играх на нея без проблем, но сега не иска да тръгне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 27, 2012 Report Share Публикувано Август 27, 2012 Тогава опитай да деинсталираш Ubisoft Game Launcher, изтрий папката му в Program Files (или Program Files (x86), ако си със 64-битова версия на Windows), след което го изтегли от тук и го инсталирай отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Август 28, 2012 Author Report Share Публикувано Август 28, 2012 Благодаря ти Night_Raven, стана! Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост