mavro Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 Здравейте!Имам следния проблем,който го поставих в http://windows7bg.com/Обаче умниците ми заключиха темата , поради неясни причини. Затова се обръщам към Вас.А проблема е следния и то само с Firefox-a.Когато цъкна върху умалено изображение за да го отворя в оригинален размер се получава това и зарежда до безкрай.Моля за помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 Видях че са те попитали, но тъй като отговор не видях, и аз ще попитам: Кеша изчисти ли го?Браузъра и плеара, актуални ли са?Кога се появи проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Август 26, 2012 Author Report Share Публикувано Август 26, 2012 (Редактиран) Да, кеша то изчистих. Firefox-a e последната версия, но релииза е Beta. Ще го сменя с последната стабилна версия да видиме дали не е някакъв бъг на Beta и ще пиша. Проблема е от 2-3 дни.А за какъв плеар ме питаш? PS: Току що смених версията на 14.0.1 и проблема си стои! Редактиран Август 26, 2012 от mavrodi Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 Да, кеша то изчистих. Firefox-a e последната версия, но релииза е Beta. Ще го сменя с последната стабилна версия да видиме дали не е някакъв бъг на Beta и ще пиша. Проблема е от 2-3 дни.А за какъв плеар ме питаш? PS: Току що смених версията на 14.0.1 и проблема си стои!Явно не съм те разбрал правелно. Мислех си че, като говориш за умалено изображение, става въпрос за видео файл.Това че си решил да я деинсталираш и наново да инсталираш е добре, само че не така. Деинсталирай наново.Изтрий папка Мозила от %Appdata% .След това почисти със CClienar. Чак тогава инсталирай последната версия на браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Август 26, 2012 Author Report Share Публикувано Август 26, 2012 ba4o_kiro,направих това,което си написал и вече всичко е ОК!Благодаря ти! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост