didineva Публикувано Август 24, 2012 Report Share Публикувано Август 24, 2012 Здравейте, след няколкодневно издирване решение на проблема ми реших да се обърна към форума за помощ.Дано съм уцелила раздела само !Имам нови слушалки+микрофон, до скоро работеха в скайп без проблем, но микрофонът отказа да работи изведнъж на първия комп /слушалката работи обаче/. На същия комп. пробвах друг микрофон и той също не работи.Пробвах ги на другия ми комп.в скайпа и там работят.Изчетох и приложих всички поправки в настройките, които се описват за този проблем в интернет. Дори преинсталирах скайп, но нищо.Според вас какъв е проблемът? Поздрави и благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 25, 2012 Report Share Публикувано Август 25, 2012 Ако на въпросния компютър не работят никакви микрофони, а на друг компютър работят всички микрофони, значи може да се заключи, че проблемът е в самия компютър.Ще е полезно да кажеш каква е дънната платка и дали на кутията отпред имаш изводи за слушалки и микрофон и ако имаш, дали е тествано дали те работят. Също така е нужно да знаем и каква е операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
didineva Публикувано Август 31, 2012 Author Report Share Публикувано Август 31, 2012 Отпред има извод за слушалки и микрофон, но и там не работи. Не знам как да разбера каква е операционната система, както и дънната платка. Къде да ги видя, не съм специалист ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 31, 2012 Report Share Публикувано Август 31, 2012 Здрасти. Значи операционната система, дънното и останалите неща може да ги видиш от еверест подробно. А колкото до микрофона, аз имах подобен проблем и го открих наскоро. Оказа се че пластините в самата букса на звуковата карта са счупени и когато вкарам жака той не опира в пластините, т.е. не правят контакт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 1, 2012 Report Share Публикувано Септември 1, 2012 Не знам как да разбера каква е операционната система, както и дънната платка. Къде да ги видя, не съм специалист ?Използвай AIDA64 Extreme Edition. В секция Обща информация има всичко нужно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост