G0ld Публикувано Август 24, 2012 Report Share Публикувано Август 24, 2012 Здравейте. От както съм с windows 7 уеб камерата ми прави проблеми. Инсталирам си драйвърите от диска, некви китайски, кучи..... но все пак преди това си работише. Но сега windows-а ми изписва,че са инсталирани, но не мога да позлвам камерата, защото ми изписва,че драйвърите не са подписани цифрово. Windows не може да провери цифровия подпис на необходимите за това устройство драйвери. При скорошна хардуерна или софтуерна промяна може да е инсталиран файл, който е подписан неправилно или е повреден. Възможно е това да е и злонамерен софтуер от неизвестен източник. (код 52) Какво да правя? фактически в момента камерата ми е непотребна заради софтуера.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Август 24, 2012 Author Report Share Публикувано Август 24, 2012 Проблема е решен. Темата е за коша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост