voffK Публикувано Август 23, 2012 Report Share Публикувано Август 23, 2012 Не мога да вляза в един сайт,в който влизам постоянно,а той е Vbox7(надявам се да не е реклама).Вчера направих няколко акаунта (6),за да пробвам нещо и като станах на сутринта нямах достъп до сайта.Като се опитам да отворя сайта,зарежда иконката на сайта,но не ми показва клиповете и т.н.Опитах се да си сменя ИП-то,но пак не мога да вляза и мисля,че не съм блокиран,някой да има някаква идея как да се оправя с този голям проблем?Браузъра ми е Google Chrome! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Август 24, 2012 Report Share Публикувано Август 24, 2012 VBOX по принцип са толкова завъртяни,че от вчера до сега...не ми оправят плейлист...Не знам защо се ползва и този тежък браузър...На мен не ми показва...или показва каквото си поискат!Изтриха ми клип...дето резонно се качва след предходния.Направих усилия за подобен...8 часа чакане...и не влиза в колекция...Не ползвайте Хром...той отваря 2 процеса по принцип...( може да сте баннат) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2012 Report Share Публикувано Август 24, 2012 С други сайтове проблем има ли? През друг браузър проблем има ли? Не ползвайте Хром...той отваря 2 процеса по принцип...Това не е причина да не се ползва Google Chrome. Напълно редовна практика е да се ползват повече от един процеси. Така различните подпрозорци и/или добавки могат да се стартират самостоятелно и при евентуален бъг да не сринат целия браузър. Също така има полза и от гледна точка сигурност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Август 24, 2012 Report Share Публикувано Август 24, 2012 Да,прав сте!Браузъра е по собствено усмотрение.Като пак твърдя...Хрома е най-тежкият откъм ресурс.Но с VBOX7...има големи проблеми...Аз се отказах да проверявам колекции...-----------------------------------------------Оправили са ги при мен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 Мой познат имаше подобен проблем с друг сайт. Оказа се, че са забранени множество акаунти и някой го беше ограничил за 1 ден мисля, но не му изтриха акаунтите. Той имаше два акаунта, не 6 . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BladeMast6r Публикувано Ноември 26, 2012 Report Share Публикувано Ноември 26, 2012 Аз имам проблем с vbox7 първо имах баннат акаунт, после изтрих бисквитките и си влизах с друг акаунт. Обаче от седмица немога да влизам не ми зарежда страницата Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. >ping -n 20 vbox7.com -l 2048 Pinging vbox7.com [87.121.59.2] with 2048 bytes of data: Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out.Request timed out. Ping statistics for 87.121.59.2: Packets: Sent = 20, Received = 0, Lost = 20 (100% loss), Мога да влизам през прокси обаче пък през прокси не ми отваря други сайтове, а прокситата които отварям всички сайтове са много бавни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Ноември 26, 2012 Report Share Публикувано Ноември 26, 2012 Преди време и на мен ми се случи същото, но пробвах от mozilla и от там нямах проблем, пробвах през друг компютър и там имах съобщение че акаунтът ми е наказан, обаче не пишеше след колко време ще имам достъп до сайта, и си влизах от mozilla чак след 2-3 месеца вече можех да влизам от всички браузъри, а на мен ми изкарваше просто празна страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост