Marshala90 Публикувано Август 23, 2012 Report Share Публикувано Август 23, 2012 Добър ден, вчера чистих един лаптоп от гадинки и ми изписа, че Windows-а трябва да бъде активиран днес. Та пробвах с един Loader (daz), но ми показа, че вече има слик лиценз и трябва да бъде премахнат с неговия си инструмент (WAT fix). Стартирах го, за да премахна всякакви предишни настройки, но когато свърши процедурата искаше рестартиране. Рестартирах и ми показа следния екран (снимката по-долу). Пробвах, чрез показах начин в текстовия файл на програмата ако има някаква грешка при стартиране "Is Windows failing to boot after you installed the loader? Just do the following. * Boot up the PC from your Windows installation disk* Select the "Repair your computer" option* Select "Command Prompt"* Input "bootsect.exe /nt60 SYS /force" (without quotes)* Restart the PC Note: If the above doesn't fix your boot issue then use the command "bootsect.exe /nt60 ALL /force" instead. Just make sure you remove all USB flash drives before you use the command."Но беше без никкъв резултат, пробвах и с /mbr и с диска да намери неизправност, но без успех. Не ми пречи да го преинсталирам веднага, но просто искам да запазя информацията която е вътре, а трябва да копирам всичко и т.н... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Август 23, 2012 Author Report Share Публикувано Август 23, 2012 А и кажете в случай на преинсталиране, с кой инструмент ще е най-удобно да сваля информацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Август 23, 2012 Report Share Публикувано Август 23, 2012 Ами например с някоя жива дистрибуция на Линукс.Теглиш си примерно Ubuntu или УСУ(поне ще е на БГ със сигурност),правиш си го на стартиращ диск и като го пуснеш,ще имаш почти напълно функционална ОС.От там вече не вярвам да имаш проблем да се справиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Marshala90 Публикувано Август 23, 2012 Author Report Share Публикувано Август 23, 2012 Ами тъкмо бях пробвал един линукс, но все още за предпочитане е първият вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост