ГригорПетров Публикувано Август 23, 2012 Report Share Публикувано Август 23, 2012 И преди да започна от се га ви казвам,че този уеббраузър е нещо като нов интерфейс на IE!Мога да ви кажа че 3 дни си играя да го направя и сега вече е готов! С табове е,за начална страница има гугъл,настройки,ъпдейти и такива.Програмата изисква microsoft .net framework.!Инсталатора сам проверява.Операционни системи: windows xp ,vista, 7Големина на програмата : 700 байтаИнтерфейс: БългарскиЛиценз : БезплатенОфициален сайт: Все още не съм му направил.IИзтегли| Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Август 23, 2012 Report Share Публикувано Август 23, 2012 От сега мога да ти кажа че няма да го инсталирам, понеже е абсурдно браузер да изисква .Net Framework и не харесвам платформата - някак е тромава. Отделно само от екранчето мога да видя колко реално бедна е към настройки програмчицата и че реално не е повече от преобразяване на IE, което означава че е зависим от версията на IE и отгоре на това върви с всички бъгове на IE. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ГригорПетров Публикувано Август 23, 2012 Author Report Share Публикувано Август 23, 2012 On 8/23/2012 at 11:50 AM, TechMaster написа: От сега мога да ти кажа че няма да го инсталирам, понеже е абсурдно браузер да изисква .Net Framework и не харесвам платформата - някак е тромава. Отделно само от екранчето мога да видя колко реално бедна е към настройки програмчицата и че реално не е повече от преобразяване на IE, което означава че е зависим от версията на IE и отгоре на това върви с всички бъгове на IE.Не видя ли,че съм написал че програмата е нещо като преобразен IE???Все пак съм го писал на visual studio 2010...И вместо да ми подкрепите труда вие хейтвате... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Август 23, 2012 Report Share Публикувано Август 23, 2012 Никой не хейтва. Просто дадох обективна оценка на програмката. Аз лично нямам инсталиран .NET Framework и не искам да си слагам такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 23, 2012 Report Share Публикувано Август 23, 2012 On 8/23/2012 at 11:53 AM, grishy написа: Не видя ли,че съм написал че програмата е нещо като преобразен IE???Все пак съм го писал на visual studio 2010...И вместо да ми подкрепите труда вие хейтвате...Не е толкова до "хейтване", колкото до неразбиране защо правиш тези "програми". Каква е ползата потребителят да използва дадена програма, която пък използва друга програма? Особено след като твоите програми предлагат около 0.00001 от възможностите на оригиналните продукти и са писани на .NET. Просто не разбирам какъв е смисълът от всичко това. Програмите са безполезни. Буквално на принципа "защо да е просто, като може да е сложно". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ГригорПетров Публикувано Август 23, 2012 Author Report Share Публикувано Август 23, 2012 On 8/23/2012 at 2:04 PM, Night_Raven написа: Не е толкова до "хейтване", колкото до неразбиране защо правиш тези "програми". Каква е ползата потребителят да използва дадена програма, която пък използва друга програма? Особено след като твоите програми предлагат около 0.00001 от възможностите на оригиналните продукти и са писани на .NET. Просто не разбирам какъв е смисълът от всичко това. Програмите са безполезни. Буквално на принципа "защо да е просто, като може да е сложно".Аз просто искам да споделя моите проекти.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост