НияСтоянова Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Някой се е опитал да ми разбие паролата на мейла. Но направо е задал "забравена парола" , а не се е опитал първо да я налучка. IP-то е това 74.120.12.0 Изписва, че е от Германия.Ето информация за него:http://bgp.he.net/ip...0.13.132#_whois Трябва ли да имам притеснения? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Някой се е опитал да ми разбие паролата на мейла. Но направо е задал "забравена парола" , а не се е опитал първо да я налучка. IP-то е това 74.120.12.0 Изписва, че е от Германия.Ето информация за него:http://bgp.he.net/ip...0.13.132#_whois Трябва ли да имам притеснения? 1.Как разбрахте,че този "някой" се е опитал да ви "разбие паролата" ?2.Как разбрахте,че точно това е ip адреса на този "разбивач на пароли" ?3.Как разбрахте,че ip адреса е "Германски" ?4.Ip адреса който сте задал не е "Германски",а е от Щатите!5.Какви са вашите очаквания,че трябва да се притеснявате? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 1.Как разбрахте,че този "някой" се е опитал да ви "разбие паролата" ?2.Как разбрахте,че точно това е ip адреса на този "разбивач на пароли" ?3.Как разбрахте,че ip адреса е "Германски" ?4.Ip адреса който сте задал не е "Германски",а е от Щатите!5.Какви са вашите очаквания,че трябва да се притеснявате?1.Пращат ти на алтернативния имейл ,че има опит за влизане и промяна на паролата2.Ами просто не е негово3.Какво значение има,как?4.И какво ще промени това?5.Какво ще кажеш за точка 2 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Август 30, 2012 Report Share Публикувано Август 30, 2012 1.Пращат ти на алтернативния имейл ,че има опит за влизане и промяна на паролата2.Ами просто не е негово3.Какво значение има,как?4.И какво ще промени това?5.Какво ще кажеш за точка 2 ? Въпросите бяха по-специално към SHOA,но и на теб ще ти отговоря mihnev,не е проблем! 1.Може да си провери хисторито в пощата!2.Ами ако Ip-то му е динамично?3.Значението е че се е опитал да разбере,но не е успял!4.Ами ако ip-то все пак е негово?!5.А ти mihnev,какво ще кажеш за точка 2 ?! П.П.Това че попитах SHOA тези въпросчета,не означава,че не зная начините и причините,така че не си прави излишни и погрешни изводи mihnev! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост