kostenura Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Здравейте! Взех си нов лаптоп (Асус Х54С) без ОС. Взех диск, за да инсталирам Уиндоус 7 Ултимът и всичко си върви нормално до края на инсталацията и след това, вместо да ме приветства новият ми Уиндоус, единственото, което виждам, е началният екран на Асус, последван от черен екран с мигащ курсор... Четох във всякакви форуми, пробвах каквото предлагаха, отново инсталирах на чисто... дори звъннах на магазина, от който купих лаптопа, те казаха, че не са имали подобно нещо преди... и нищо :( Някой може ли да ми помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Аз доколкото си спомням, по време на инсталацията на windows 7 се зарежда операционната система и се рестартираше 1-2 пъти (не помня точно, защото не съм слагал скоро win 7). Я напиши какъв е реда на буутващите устройства. И, ако проблема не е там, ще е добре да тестваш самоделката на някой друг компютър, колега. Поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 ...провери си настройките в BIOS-a..." често" не са "както трябва"... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 ...провери си настройките в BIOS-a..." често" не са "както трябва"... Идеята не е лоша,виж в Биоса и ако не е зададено на compatibility за W7 и Vista,задай опцията! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост