batetoo2 Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Какво трябва да знаме за операторите,който предлагат тези карти и може ли от карта която вече е обвързана с договор (към Globul или M-tel) да се прехвърли на такава MicroSim карта,за да може да се ползва с телефони от ново поколение (Sony Xperia S,Iphone 4 etc.) ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Основната разлика между SIM и microSIM е че при втората част от пластмасата на първата е изрязана. Всяка SIM може да стане microSIM с помощта на ножица и внимание.. Не знам каква е политиката на операторите, но по същата процедура, по която преиздават SIM може би ще може да направят същото, но издавайки нова microSIM карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamena_ivanova Публикувано Ноември 7, 2012 Report Share Публикувано Ноември 7, 2012 А на мен тарикатите от М-тел ми взеха 20лв. за да сменят картата ми и на всичкото отгоре не успяха да ми прехвърлят номерата от едната в другата, нямам думии Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост