insanebg Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Така, тъй като имам един "малък" проблем при стартиране на Windows-а намерих начин, който ще го оправи, но ми трябва малко помощ, защото за пръв път ще repair системата. Вече имам инстралиран Windows 7 Ultimate ServPack 1 и в момента тегля един от замунда, предполагам е същия. След това ще го запиша на DVD дист със скорост 4x или 6x. След като го сложа на диска трябва да вляза в BIOS-а, това става след като го рестартирам натискам F2 и трябва да дам 1st Boot Device и да изляза от там с F10. Таа, мисля, че това са ми стъпките след това е рутинно, но... ТАЗИ СНИМКА долу има Rapair your computer, а на ТАЗИ (това е малко по-нататък след като цъкна Install) има Upgrade. Кое от двете ще оправи моя проблем със стартирането на Win7, а той е, че след "Welcome" надписа става черен екрана за 2-3 минути, след това се появява курсора и пак стои 2-3 минути и чак тогава се включва самия Windows. Така е още като Ъпдейтнах самия windows, а той по принцип май не трябва да се ъпдейтва. Явно е станала някаква грешка след ъпдейт-а и ми прави проблеми. Очаквам вашите отговори до 13-14ч. днес след това ще действам сам. Ако трябва ще го преинсталирам, но не искам после да си играя отново да инсталирам програми... пък и всичката информация от Chrome ще изчезне и трябва да се занимавам.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Даваш на Repair от първата снимка,това автоматично ще възстанови твоята система! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Направете следното:Repair your computer -> Маркирайте Вашата операционна система -> Next.Изберете радио-бутона, намиращ се пред Use recovery tools that can help fix problems starting Windows. Select an operating system to repair.В новопоявилия се прозорец изберете Startup Repair.Причинителят на проблема може да е друг. Наблюдава ли се същото забавяне при стартиране на операционната система в Safe Mode режим на работа? Така е още като Ъпдейтнах самия windows, а той по принцип май не трябва да се ъпдейтва. Напълно грешно разбиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
insanebg Публикувано Август 20, 2012 Author Report Share Публикувано Август 20, 2012 Направете следното:Repair your computer -> Маркирайте Вашата операционна система -> Next.Изберете радио-бутона, намиращ се пред Use recovery tools that can help fix problems starting Windows. Select an operating system to repair.В новопоявилия се прозорец изберете Startup Repair.Причинителят на проблема може да е друг. Наблюдава ли се същото забавяне при стартиране на операционната система в Safe Mode режим на работа? Напълно грешно разбиране. Здравейте, благодаря за стъпките за Repair ще пробвам веднага, щом запиша диска си. За Safe Mode режима бях пробвал преди 2-3 дена и там също имаше забавяне... // EDIT: Пробвах с Repair your computer и не стана още съществува проблема... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Като буутнеш от инсталационния диск с Windows7 и стигнеш до мястото кадето те подканя "Install Now" погледни долу в ляво, има Repair опция, натисни върху нея изчакай да направи проверката и после избери или Repair automatically или избери конзолата cmd и напиши командата : bootsect /nt60 c: /mbr и натискаш enter. Надявам се всичко да бъде наред!Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
insanebg Публикувано Август 20, 2012 Author Report Share Публикувано Август 20, 2012 Като буутнеш от инсталационния диск с Windows7 и стигнеш до мястото кадето те подканя "Install Now" погледни долу в ляво, има Repair опция, натисни върху нея изчакай да направи проверката и после избери или Repair automatically или избери конзолата cmd и напиши командата : bootsect /nt60 c: /mbr и натискаш enter. Надявам се всичко да бъде наред!Успех! Няма промяна... Май май ще трябва да го нося на ремонт, то не ми е проблем просто като го изключвам да натискам 'Хибернация', но от това може да се появят и други проблеми затова е по-добре да се оправи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Август 20, 2012 Report Share Публикувано Август 20, 2012 Изтеглете AutorunsЗапазете файла на Вашия десктоп и го разархивирайте в директория по Ваше желание.Стартирайте програмата.Меню Options -> Filter Options... -> поставете отметка пред Hide Microsoft Entries.Запазете промените.Mеню File -> Refresh.Mеню File -> Save...Запазете файла, архивирайте го чрез софтуер по желание и го прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
insanebg Публикувано Август 21, 2012 Author Report Share Публикувано Август 21, 2012 Оправих се, от видео драйверите беше. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост