Kitemar Публикувано Август 19, 2012 Report Share Публикувано Август 19, 2012 Търся програма или начин, чрез който да си направя собствени преки пътища с клавишите на клавиатурата от типа:- да отворя конкретна програма, песен, игра, приложение и т.н.- да затворя конкретна програма и т.н.- докато съм в едно приложение чрез пряк път да контролирам друго приложение (пример: докато разглеждам в firefox да си сменям песните в winamp)Не знам съществува ли такава програма, но много ще се радвам ако някой ми намери и ми обясни как се ползва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Август 19, 2012 Report Share Публикувано Август 19, 2012 Нещо от сорта на Winhotkey, Clavier+, AutoHotkey или HotKeyz ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 19, 2012 Report Share Публикувано Август 19, 2012 Също и ZenKEY. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kitemar Публикувано Август 19, 2012 Author Report Share Публикувано Август 19, 2012 HotKeyz е простичка и ми върши добра работа, AutoHotkey е още по-добра ама е по-сложно и засега няма да си играя да я уча. Другите две са твърде простички. ZenKey още не съм я пробвал. Мерси много за програмите. Имах проблем при една игра. Докато съм в играта никоя от тези програми не работеше. Пробрах с още няколко игри, за щастие, с другите работеха. Имате ли някакви идеи защо се получава така с тази игра и дали мога да го оправя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 19, 2012 Report Share Публикувано Август 19, 2012 Напълно възможно е някои игри да не позволяват работата на глобални клавишни комбинации. Т.е. проблемът е в играта и няма начин да се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kitemar Публикувано Август 19, 2012 Author Report Share Публикувано Август 19, 2012 Добре. Мерси много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост