Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте хора,:)

Проблемът ми е следният: Когато играя, например Fifa 11 на минимални настройки, дори и сингъл,имам някакъв гаден сеч, не толкова силен, но натрапващ се.Преди време се появи и нищо не помага, а играех фифата на макс.:mega_shoc

Само да вметна, че играя Diablo 3 на макс видео настройки и там се появява само за отчасти на секундата иначе си ми варви много добре, като се има предвид , че конфигурацията ми е на 4 години за 500 лв.:shock:

Видеокартата ми е с най-новите драйвъри, компютърът ми е преинсталиран преди 4 дена,продухвал съм радиаторите на процесора и видеокартата,преди време смазах вентилатора на захранването и сега не се чува как работи и си духа перфектно,температурите са в нормата когато играя Fifa 11:

1.Дънна платка - 48 гр.

2.Процесор -48 - 50 гр.

CPU 1 ядро -53 гр.-55 гр.

CPU 2 ядро -53 гр.-55 гр.

3.Диод на графичния процесор - до 66 гр. max

4.Хард-диск - до 45 гр.

Захранване:

Стойности на напрежението:

Ядро на процесора- 1.28V

+3.3 V - 3.38V

+12 V - 12.06V

+5 V помощ -5.08 V

VBAT батерия -3.09 V

DIMM -1.86 V

Характеристики на компютъра ми:

Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20 GHz

NVIDIA 9500 GT 512mb RAM

2GB RAM DDR2 Kingston

HDD Seagate ST3320613AS 7200 RPM 320GB

Delux ATX 350W захранване

Сподели другаде

Това захранване Delux не ми харесва никак. Второто - дай лист на активните приложения/процеси и провери дали няма други програми, работещи на фонов режим, докато играеш. Можеш да опиташ и временно да спреш реалновремевият щит на антивирусната ти програма, само за тест.
Сподели другаде

М

Това захранване Delux не ми харесва никак. Второто - дай лист на активните приложения/процеси и провери дали няма други програми, работещи на фонов режим, докато играеш. Можеш да опиташ и временно да спреш реалновремевият щит на антивирусната ти програма, само за тест.

Мисля, че скайпа ми е проблема и по-скоро новите версии.Щом си спра скайпа лагът изчезва, изпарява се, явно компа ми не може да се справи с новите му версии.Благодаря за отговора.Мисля да си сваля от по-старите версии на скайпа, където вършат същата работа и заемат по-малко от Рама.Макар че със скайп и фифа ми пише че е заета около 1200 мб от рам паметта, но самият скайп товари щайгата.Дори правя игра в нета с други хора и няма лаг без скайп

Сподели другаде

Според мен Фейсбуук интеграцията му натоварва повече. Дай му да използва "Стегнат вид" и затвори прозореца, който изобразява Фесбуук и прочие. Аз лично използвам 3.8 и нямам никакво намерение да ползвам по-горна версия.
Сподели другаде

Опитай с тази програма Game Booster потърси я в Google, безплатна е :) Предполагам не си толкова прост, че да не занеш как се работи с нея програмата спира ненужните процеси и сервизни настройки който пречат за по-добра игра и после като излезеш от играта програмата пак си стартирва спряните процесо и сервизни процеси и настройки за нормална работа на Опереционната система.
Сподели другаде

Няма нужда от подобни боклуци. Компютърът или ще може да се справи с играта, или няма да може. Няма вариант, в който някаква програма внася някакви "оптимизации" и играта започва да върви нормално.
Сподели другаде