ozic Публикувано Август 18, 2012 Report Share Публикувано Август 18, 2012 Търся програма, с която се правят такива картинки и надписи: > . , )). -===- ,(( ))). ,((( ))))). .:::. ,(((((( ))))))))). .: : .: ,((((((((' `))))))))))). : - : ,(((((((((((( )))))))))))))))) _ :' ':_ ((((((((((((((( `)))))))))))) .-' \ ___ / '-._ ((((((((((( `))))_._.-' __) ( ) (_ '-._._((((' `))'---)___))) '\ _ _ /' ((((__(---'(( `))))))))))))l' 'l((((((((((((' `)))))))))/' '\(((((((((' `)))))))l l(((((((' `))))))l ((((((' /' '\ /' '\ /' '\ /' '\ Хм, не знам защо не излезе картинката :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Август 18, 2012 Report Share Публикувано Август 18, 2012 Това, което описваш се казва ASCII ART. В Google можеш да намериш информация как се прави и програмки, които могат да помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 21, 2012 Author Report Share Публикувано Август 21, 2012 Намерих няколко програми, но всичките правят от снимка символи, а искам да мога да направя текст със символи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 21, 2012 Report Share Публикувано Август 21, 2012 Защо ти е програма? Има достатъчно много онлайн решения - генератори - ЦЪК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Август 21, 2012 Author Report Share Публикувано Август 21, 2012 Бях намерил няколко, но не ми вършеха работа. На линка, който ми прати, на първо място излиза един, който ми е перфектен и не го бях намирал досега. Благодаря ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 21, 2012 Report Share Публикувано Август 21, 2012 Намерих няколко програми, но всичките правят от снимка символи, а искам да мога да направя текст със символи. Можеш да сложиш линкове към програмите, които си използвал за да допълниш темата и да бъдеш полезен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост