Sten Публикувано Август 17, 2012 Report Share Публикувано Август 17, 2012 Една от основните причини да купя този телефон беше наличието на GPS. Всъщност в описанието в gsmarena пише: "GPS Yes, with A-GPS support". Интересува ме на този телефон GPS може ли да работи без "асистиране"? Първите няколко дни пробвах 2-3 пъти навигацията, но като забелязах че ми намаляват парите в телефона изключих трафика през виваком. По-късно обаче - когато навигацията ми потрябва наистина - се оказа, че "няма връзка с мрежата". И още един въпрос. Малко се разочаровах, когато се оказа че телефон за 450 лв. няма хронометър/таймер. Излиза, че трябва да търся допълнителни приложения за функции, които ги има в телефони за по 60 лв. Доколкото разбрах - единият вариант е да се регистрирам(нещо, което по принцип ми е доста неприятно) в samsungapps.com, а другият - от съответният сайт на android/google... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Август 17, 2012 Report Share Публикувано Август 17, 2012 Може да работи и без асистиране т.е. без да е включен A-GPS, но за целта трябва да си инсталираш iGO или Sigic навигация (втората я има тестова в маркета, но е платена, въпреки че е дадена за безплатно изтгегляне)! Регистрацията от Gmail е достатъчна за да използваш приложенията от Android маркета (Google Play), както и от samsungapps! Моя телефон е Samsung Galaxy Ace Duos и ги имам и двете навигации, които си работят безпроблемно без нужда от интернет връзка, било през клетка на оператора или през Wi-Fi (аз използвам само второто - изключил съм 3G-то защото с него ми пада батерията прекалено бързо)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост