Тони Цветанов Публикувано Август 17, 2012 Report Share Публикувано Август 17, 2012 Здравейте .. имам един много голям проблем .. Значи преди време си дадох компа на поправка при едни пичаги (за смяна на хард диск) .. и ми казаха нали че има някъв " пробен windwos 7 ultimate " на него а иначе ако искам нали там оригиналния ли или както го нарекоха там трябва още 30 лева от горе но аз отказах нали щото мислех че мога да си интсалирам и сам windows 7 но не успях .. (записвачката не ми върти диска) А и наскоро открих още един проблем .. никакво ускорение на хардуера не ми работи .. смисъл написах dxdiag в търсене и ми излезна че съм с Direct X 11 .. Ускорение DirectDraw : Не е достъпен Ускорение на Direct3d : Не е достъпен Ускорение за текстурата на AGP : Не е достъпен ... ПОМОЩ!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Август 17, 2012 Report Share Публикувано Август 17, 2012 f0rester разгледай тази темичка тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 17, 2012 Report Share Публикувано Август 17, 2012 Имах проблем със записвачката на Notebook-a, не въртеше дискове Sony, но иначе Verbatim си ги въртеше нормално. Трябва да установиш с всички CD/DVD ли имаш проблем или с определени марки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 17, 2012 Report Share Публикувано Август 17, 2012 и ми казаха нали че има някъв " пробен windwos 7 ultimate " на него а иначе ако искам нали там оригиналния ли или както го нарекоха там трябва още 30 лева от гореСъс сигурност няма да е оригинален. Легална версия на Windows не струва 30 лв. Това, което са предложили/имали предвид, е да кракнат твоето копие на операционната система. Нещо, което също можеш да си направиш и сам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост