batetoo2 Публикувано Август 15, 2012 Report Share Публикувано Август 15, 2012 Днес забелязах ,че оптичното ми ус-во не е налично във Windows Explorer.Лаптопът ми е HP 550 със следните характеристики: Дънна платка Hewlett-Packard HP 550Име на ОС Microsoft Windows Vista Ultimate SP2 32bitВидеокарта Intel GLE960/GME965 Chipset - Integrated Graphics 0звукова карта Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio ControllerRAM 2 GB Името на оптичното ми ус-во е : TSST corp CDDVDW TS-L632NНяма го налично дори и в диспечъра на устройството(няма го изобщо).Поздрави!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Август 15, 2012 Report Share Публикувано Август 15, 2012 Днес забелязах ,че оптичното ми ус-во не е налично във Windows Explorer.Лаптопът ми е HP 550 със следните характеристики: Дънна платка Hewlett-Packard HP 550Име на ОС Microsoft Windows Vista Ultimate SP2 32bitВидеокарта Intel GLE960/GME965 Chipset - Integrated Graphics 0звукова карта Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio ControllerRAM 2 GB Името на оптичното ми ус-во е : TSST corp CDDVDW TS-L632NНяма го налично дори и в диспечъра на устройството(няма го изобщо).Поздрави!!! bateto2 прочети тази темичка внимателно! П.П.Обезателно си направи един Backup на системата преди да правиш каквото и да било!Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Август 15, 2012 Author Report Share Публикувано Август 15, 2012 След преинсталация дали ще се оправи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 15, 2012 Report Share Публикувано Август 15, 2012 За бога, стига преинсталации за дреболии. Просто прочети материала или директно използва това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Август 16, 2012 Author Report Share Публикувано Август 16, 2012 За бога, стига преинсталации за дреболии. Просто прочети материала или директно използва това. Човек това не е ли за XP ? На мен ми трябва за Vista ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Август 16, 2012 Report Share Публикувано Август 16, 2012 Човек това не е ли за XP ? На мен ми трябва за Vista ! Вече ти е дадено - второто мнение.И Night_Raven ти написа - "просто прочети материала".Изтегли и стартирай фикса, какво има толкова? ВАЖИ ЗА:Microsoft Windows XP Home EditionMicrosoft Windows XP ProfessionalWindows Vista BusinessWindows Vista Business 64-bit editionWindows Vista EnterpriseWindows Vista Home BasicWindows Vista Home PremiumWindows Vista StarterWindows Vista UltimateWindows 7 EnterpriseWindows 7 Home BasicWindows 7 Home PremiumWindows 7 ProfessionalWindows 7 StarterWindows 7 Ultimate Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 16, 2012 Report Share Публикувано Август 16, 2012 Човек това не е ли за XP ? На мен ми трябва за Vista !Структурата на ключа в регистъра е същата, така че трябва да работи и на под Windows Vista. Разбира се, ако толкова ти се преинсталира, преинсталирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Август 16, 2012 Author Report Share Публикувано Август 16, 2012 Днес когато си пуснах лаптопa ус-вото се инсталира само и сега всичко е ок Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост