Radoslav95 Публикувано Август 12, 2012 Report Share Публикувано Август 12, 2012 Здравейте,имам въпрос към вас.От 1 ден ми показва че централния процесор постоянно е на 100 % . В процесите има някаква програма която го натоварва 98,99 процента.WPFFontCache_v0400.exe.Ако можете ми помогнете.Много ще съм ви благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Август 12, 2012 Report Share Публикувано Август 12, 2012 Start меню > Контролен панел > Административни инструменти /Administrative Tools/ > Услуги /Services/ Скролни надолу и маркирай Windows Presentation Foundation Font Cache 4.0.0.0. Дясно копче върху него > Properties. В отворилия се прозорец на Startup type избери "Disabled", а на Start parameters напиши Combo. Също затрий всички WPFFontCache_v0400 файлове. На XP ще ги намериш в C:\Documents and Settings\LocalService\Local Settings\Application Data\ Тук в папка. Рестартирай машината и пиши какво се случва при теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост