shadowwork Публикувано Август 9, 2012 Report Share Публикувано Август 9, 2012 Здравейте, имам голям проблем.... с Directx9.... така значи днеска всичко си вървеше перфектно но после... некъф тъп ъпдейт на видео картата ... така и така сваля се там кво се сваля упдейтна се. И след това нито една игра не ми тръгна на различните игри различни еррори.. всички свързани с directx (Примерно на Leauge of legends ми даде "could not load Direct3d). Така гледах из нета как да ги опрая тия неща, пробвах всичко.... Правих диагностика (Dxdiag or Run) така напраих я и там има на Display - DirectDraw Acceleration i DIrect3d Acceleration i agp texture acceleretaion (проблема е в Direct3D Acceleration - права теста и ми изписва "test failed at step 8 (creating 3D device) Hresult = 0x887602eb (error code). Другото иначе което направих е десен бутон декстоп>Properties>Settings>Advanced>Troubleshoot>и там дет е hardware selection има нещо като стрелка дето се мести и ми казаха че мога си оправя проблема кат го преместа докрая... но уви то си беше до края...ами помагаите моля ви ( Видео картата ми е Nvidia geforce 8200m g Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shadowwork Публикувано Август 9, 2012 Author Report Share Публикувано Август 9, 2012 ето ми я диагностиката от DxDiagDxDiag.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2012 Report Share Публикувано Август 9, 2012 Звучи ми сякаш има проблем с видео драйвера, така че го изтегли от тук и го (пре)инсталирай.Освен това можеш и да надградиш версията на DirectX 9.0c, за всеки случай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shadowwork Публикувано Август 10, 2012 Author Report Share Публикувано Август 10, 2012 Мерси пич... Оправих го мн ядове беше но си заслужаваше (научих доста нови неща) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост