Jump to content

Вярно ли е? След 7-цата , никога ХР?

abracadabra

Препоръчан пост

Приятел ми каза че след като си инсталира човек Уиндоус 7, оставали някакви файлове в процесора(???), и след това никога не можеш да си качиш след преинсталация (дори и форматиране на харда) никакъв Уиндоус ХР ? Склонен съм да приема че някъде(колкото и невероятно да е) остава нещо(но пък чак в процесора?). Дори и с махане на батерията не ставало...... Вярно ли е?
Сподели другаде

Да остават файлове в централния процесор?! Този твой приятел или е умопомрачително скаран с компютърната техника (вероятно и с всякаква друга техника), или много грубо се гъбарка с теб и те взема за мезе. Да остават файлове в процесора,... това е съвсем друго ниво на кретенизъм.

Накратко: пълни глупости.

Сподели другаде

Казах му го. За това и питах, той просто си вярва на тея работи, интересно и други хора му вярват. Малко театър прави..., Както и да е, не вярвах и затова Ви питах. Аз знам че ако си инсталирам 7-цата, след преинстал мога да си върна пак ХР. Благодаря, ето защо като си пиша в този форум, не може да ме метнат с врели - некипели....
Сподели другаде

Интересно. Това е все едно да кажеш, че Майкъл Джексън е жив и ще се покаже от седалото на тоалетната, за да те ухапе по гъза. Това се опитва да ти каже на "компютърен език".
Сподели другаде

Ще ви посъветвам да спрете с offtopic-а.

Виж сега... Бива да сме в Wjunction или в някакъв мега форум ще се съглася... И ВЪПРЕКИ ТОВА аз offtopic не виждам. Хубаво е, че помагаш, но маската на хипер спазващия правила човек не ти отива. Поздрави.
Сподели другаде

По-скоро подкрепям колегата Ферадов. По принцип не е проблем да има 1-2 offtopic коментара, но нека не се забравя, че темата е една и не е редно в нея да се обсъждат съвсем странични неща.
Сподели другаде

Нека да погледнем и от добрата страна на тази невероятна новина. Такива бисери се срещат рядко. Аз поне се посмях добре. Запис на файлове в процесора от операционната система - човекът живее в бъдещето... Кой знае, някога и това може да стане.

abracadabra, кажи на твоя приятел да бъде жив и здрав и да не спира да мечтае!

Сподели другаде

Абе по-скоро през цялото време се говори за един мит, а както е с митовете, с времето силно се преиначават от неразбиращите. В началото, корена на "легендата" вероятно е бил в това, че някой си е инсталирал Win 7; не му е харесало. Рекъл е пак да сложи XP, без да форматира дяла със седмицата и инсталатора му е писнал, че не може да инсталира по-стара версия на Windows от тази, която вече е инсталирана... И от тука почват фантасмагориите и шаманлъците за записване на неща в процесора и пр... От древни времена е така. От уста на уста и от ухо на ухо, нещата престават да имат общо с реалността.
Сподели другаде

Готина тема стана. Кой не се е дънил,.... Аз лично проверих тук, защото ми се стори невероятно, а беше казано като абсолютна истина(човека претендира че знае много от всичко). А, така се заблуждават хората. Точно с такива пушилки, казани с увереност. Но, както и да е. Ако, мога да предложа, да си направим тема за митове и легенди(100% невярни!), на тема компютри (а, защо не и на всякакви теми). Някъде в раздел "Отмора". Така хем ще се четат, хем и ще се научава по нещо.
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.
  • Създай ново...