Jump to content

Препоръчан пост

Всеки път като се опитам да инсталирам тази програма ми изписва това ,изписва ми нещо подобно при затварянето на програмата - снимка 2 .Това го прави само при версии 5.3 и 5.4,а аз не искам да използвам по-горна версия,защото компютъра ми не е от новите така да се каже :D ,само да поясня защо не ползвам още по-стара.От тези версии нагоре Winamp има вграден конвертор,който ползвам,а по-долните версии го нямат! :)
Сподели другаде

а аз не искам да използвам по-горна версия,защото компютъра ми не е от новите така да се каже :D - Прочети човек !!! И каква е разликата да я изтегля от тука или от официалния сайт ?
Сподели другаде

При кадърна инсталация няма причина по-новите версии да са по-тежки. Просто не инсталирай излишните компоненти. А дори и да не искаш да ползваш по-нова версия, поне можеш да тестваш дали случайно тя няма да се инсталира.
Сподели другаде

Аз искам да попитам задължително ли искаш точно Winamp? Защото ако няма значение, бих ти препоръчал AIMP. Дори да не е версия 3, може да използваш и версия 2, като аз лично не виждам голяма разлика между двете освен в интерфейса. Също така е и доста лека.
Сподели другаде

Имал съм проблем с някои програми ,когато искам да се "върна" към по-стара версия....някъде нещо остава от "по-модерната"...голяма "чистка" трябва..."рецептата" не помня.
Сподели другаде

VARG: Чети внимателно кво е писал. Човека е написал "Winamp има вграден конвертор,който ползвам,а по-долните версии го нямат! "

dan40o това го прочетох, но бих искал автора на темата да разясни какъв вграден конвертор има, защото и АIMP2 има вграден конвертор.

Сподели другаде

Всеки път като се опитам да инсталирам тази програма ми изписва това ,изписва ми нещо подобно при затварянето на програмата - снимка 2 .Това го прави само при версии 5.3 и 5.4,а аз не искам да използвам по-горна версия,защото компютъра ми не е от новите така да се каже :D ,само да поясня защо не ползвам още по-стара.От тези версии нагоре Winamp има вграден конвертор,който ползвам,а по-долните версии го нямат! :)

1. Деинсталирай WinAmp, с изтриване на потребителските настройки, направи рестарт на компютъра.

2. Провери за остатъци от програмата:

C:\Program Files\

, изтрий папка WinAmp

Уиндоус бутона + R (клавиш) - отваря се Run (Изпълнение), поставяш командата:

%appdata%

, натисни ОК, изтрий папка WinAmp

3. Инсталирай си последната стабилна версия на WinAmp Lite, от линка който dan40o ти е дал.

Затова е Lite - лека версия на WinAmp. Няма да ти товари системата.

4. Lite версията има вграден конвертор (плъгин). Преди малко конвертирах mp3 - wav

Сподели другаде

dan40o това го прочетох, но бих искал автора на темата да разясни какъв вграден конвертор има, защото и АIMP2 има вграден конвертор.

Ето ти го конвертора - http://prikachi.com/images/979/5095979Y.jpg !!!

Аз искам да попитам задължително ли искаш точно Winamp? Защото ако няма значение, бих ти препоръчал AIMP. Дори да не е версия 3, може да използваш и версия 2, като аз лично не виждам голяма разлика между двете освен в интерфейса. Също така е и доста лека.

Winamp ме кефи най-много не искам други програми !

Ако не можете да помогнете моля НЕ спамете !

Сподели другаде

Ще допълня за Lite-версията, как се конвертира с плъгин. Пропуснал съм да напиша по-горе, а е малко по-различно! Не е със Send to:

1. Зареждате песента за конвертиране

2. Десен бутон на главния прозорец на програмата - Options - Preferences или Ctrl+P

post-16842-0-77472800-1344071016_thumb.png

3. В ляво на Plug-ins, маркирате Output, в средата - Nullsoft Disk Writer и натискате Configurepost-16842-0-22642500-1344071257_thumb.png

4. Отгоре в ляво на Directory избирате изходна папка, по подразбиране на XP е My Music, после слагате отметка в дясно на Convert to format и натискате бутона отдолу.

post-16842-0-78499600-1344071428_thumb.png

5. От Format, избирате PCM (то си е избрано) за .wav или примерно MPEG Layer-3 за .mp3

post-16842-0-63586100-1344071567_thumb.png

В зависимост какъв изходен (output) аудио-формат желаете да се получи песента, която вече сте заредили ...има допълнителни настройки, които са важни:

За PCM (44.100 kHz, 16 Bit, Stereo) - .wav

За MPEG Layer-3 (128 kBit/s, 44.100 kHz, Stereo, 15 kb/sec ) - .mp3

post-16842-0-81543800-1344071798_thumb.png

ОК и после пак OK.

post-16842-0-75389400-1344071947_thumb.png

6. Затваряте настройките с Close, като предварително се уверявате, че е маркирано

Nullsoft Disk Writer

post-16842-0-10246600-1344072016_thumb.png

7. В главния прозорец на WinAmp, където в точка 1 сте заредили песента за конвертиране, натискате Play и изчаквате да свърши до края. Ще премине плъзгача, без звук!

Ако сте заредили повече музикални файлове ще извърти всички, докато натиснете Stop или затворите програмата.

8. Проверявате изходната папка - файловете са конвертирани.

9. Преди да ги преслушате, WinAmp е настроен да конвертира, а не да се слуша/възпроизвежда нормално музика. Затова няма да ги стартирате, а зареждате програмата.

10. Отново изпълнявате точка 2 и влизате в настройките при плъгините (приставките).

11. Този път маркирате Nullsoft DirectSound Output.

post-16842-0-71576900-1344072471_thumb.png

12. Вече можете да използвате WinAmp нормално и да преслушате конвертираните файлове

Сподели другаде