Dragozow Публикувано Юли 18, 2006 Report Share Публикувано Юли 18, 2006 Значи сложил съм скина BlackAndWhite.css който много ми харесва с изключение на това че като има ново мнение едвам се различава от другия цвят на темите в които няма мнения.КАРТИНКАВъпроса е как да направя така че ограденото от мен при ново мнение да е оранжево?Разбрах че трябва да се направят корекции ТУК ,но какви?Обяснете ми като на лаик(защото съм такъв). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 18, 2006 Report Share Публикувано Юли 18, 2006 ако картинките са гифчета ги едитваш ... в какъвто цвят искаш ( с някой редактор на снимки ..... )което предлогам е решениетоа другото е полетата където са със цифри и букви да се направи да е оранжаво ( не си спомням точно сега как му беше кода ) - но това не мисля ... че е решението ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dragozow Публикувано Юли 18, 2006 Author Report Share Публикувано Юли 18, 2006 Gif-четата са си при тия от Датата,базата данни е доста ограничена.Може би ако се сетиш за кода и точно в коя графа се слага? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост