Jump to content

Програма

Препоръчан пост

Извинявам се,но не можах да измисля точно какво име да задам на темата.Има ли начин или някаква програма с която да мога видя информацията която разглеждам на тела,лаптопа на компа свързан с кабел към рутера ?
Сподели другаде

Има ли начин или някаква програма с която да мога видя информацията която разглеждам на тела,лаптопа на компа свързан с кабел към рутера ?

Не те разбрах!

Много объркано!

Сподели другаде

Знам дааа не съм много добър в обясненията :D Та като си сърфирам в нета от тела (чрез WI-FI рутера вкъщи) има ли начин да се види на компа това което разглеждам ? С някаква програма или не знам нещо от тоя род :)
Сподели другаде

T.e., да гледаш на на монитора на компютъра си това, което сърфираш в интернет през телефона си? Аз се сещам за друго: TeamViewer

за мобилни устройства, чрез което можеш да управляваш компютъра си през телефона и тогава, така или иначе, ще можеш да отваряш през телефона си която искаш страница в нета и който искаш да го гледа (ако това е целта на занятието).

Сподели другаде

T.e., да гледаш на на монитора на компютъра си това, което сърфираш в интернет през телефона си? Аз се сещам за друго: TeamViewer

за мобилни устройства, чрез което можеш да управляваш компютъра си през телефона и тогава, така или иначе, ще можеш да отваряш през телефона си която искаш страница в нета и който искаш да го гледа (ако това е целта на занятието).

Еее това е супер,ама аз не съм с такъв телефон като на аватара ми,а с Nokia n86 8MP.Някаква друго решение,но ако може по моя начин ? :)
Сподели другаде