miazmatik Публикувано Юли 20, 2012 Report Share Публикувано Юли 20, 2012 Здравейте,имам въпрос за буут меню на лаптоп Асус,точния модел е Asus K70 AB,при влизане в буут менюто имам следните две опции: 1.SATA: 3M- ST9250315AS 2. CD/DVD : 4M - SlimtypeDVD A DS8A5SH Въпросът ми е ,че пред мене са преинсталирали лаптопа от флашка,затова,ако искам да инсталирам от CD/DVD ми е ясно коя функция за избера,тоест точка 2., но ако искам от флашка, първата ли да избера? SATA...как да го тълкувам?Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2012 Report Share Публикувано Юли 20, 2012 Първата опция е всъщност твърдият диск. Не можеш ли да променяш някоя от тях на USB или нещо такова? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Юли 21, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2012 Като сложих флашката и рестартирах си тръгна инсталацията без ядове,не трябваше да бързам с темата, благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Kolyo Marinov Публикувано Август 19, 2012 Report Share Публикувано Август 19, 2012 Като сложиш флашката там трябва да ти излезе и тя или в биос е зададено по деафулт да буутва и от флашка без ти да му задаваш . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост