Jump to content

Проблем със свързването с интернет

Aurum

Препоръчан пост

darco, страшно много ти благодаря !!! :love1:

Трябваше по-рано да постна инфото за неразпознатия хардуер,важното е нещата вече окончателно да са наред.

Инсталирах този драйвър -32 битовата вечсия,рестартнах и сега всичко е ОК.Дано и за напред този проблем да не ми се появява.

Едно огромно благодаря на всички,които се отзоваха на молбата ми за отделеното време - супер сте !!! :love1:

Сподели другаде

ozic , доколкото разбирам имаш рутер и след него 2 или повече машини ? Когато опитваш да вържеш компютъра , който има проблем , има ли други компютри вързани към рутера ? Ако има извади кабелите за нета , ако са с "жица" , или спри безжичната мрежа , ако връзката е безжична . За по-лесно може да ги изключиш . Виж тогава на проблемния компютър дали ще имаш интернет .
Сподели другаде

Имам рутер и два лаптопа: моят и на моят приятел. До рутера нямам достъп. На моя лаптоп имам интернет и с кабел, и с рутер. На другия има с кабел, но към рутера не ще да се свързва. Спирах, рестартирах, махах кабели, но нищо не става :(.
Сподели другаде