ozic Публикувано Юли 24, 2012 Report Share Публикувано Юли 24, 2012 Автоматични. След това въвеждам ръчни и когато върнах на автоматични, нямам интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aurum Публикувано Юли 24, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 24, 2012 darco, страшно много ти благодаря !!! Трябваше по-рано да постна инфото за неразпознатия хардуер,важното е нещата вече окончателно да са наред.Инсталирах този драйвър -32 битовата вечсия,рестартнах и сега всичко е ОК.Дано и за напред този проблем да не ми се появява. Едно огромно благодаря на всички,които се отзоваха на молбата ми за отделеното време - супер сте !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Юли 25, 2012 Report Share Публикувано Юли 25, 2012 ozic , доколкото разбирам имаш рутер и след него 2 или повече машини ? Когато опитваш да вържеш компютъра , който има проблем , има ли други компютри вързани към рутера ? Ако има извади кабелите за нета , ако са с "жица" , или спри безжичната мрежа , ако връзката е безжична . За по-лесно може да ги изключиш . Виж тогава на проблемния компютър дали ще имаш интернет . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 25, 2012 Report Share Публикувано Юли 25, 2012 Имам рутер и два лаптопа: моят и на моят приятел. До рутера нямам достъп. На моя лаптоп имам интернет и с кабел, и с рутер. На другия има с кабел, но към рутера не ще да се свързва. Спирах, рестартирах, махах кабели, но нищо не става :(. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Юли 25, 2012 Report Share Публикувано Юли 25, 2012 Искаш да кажеш , че само безжично не може да се върже , с кабел всичко е ок , така ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 25, 2012 Report Share Публикувано Юли 25, 2012 Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 25, 2012 Report Share Публикувано Юли 25, 2012 Оправих го. Бърниках из настройките и без да искам го оправих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост