pfoenix Публикувано Юли 10, 2012 Report Share Публикувано Юли 10, 2012 Здравейте, от вчера не мога да влезна в замунда при всеки направен опит ми излиза тази грешка.... "Неуспех при свързването към сървара" Това ми изписва при всяко влизане (не мога да влезна изобщо в сайта...)? Ще съм Благодарен, ако ми помогнете. Имам ping сичко е наред до колкото знам .....? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юли 10, 2012 Report Share Публикувано Юли 10, 2012 Имаш бан. Елементарно е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pfoenix Публикувано Юли 10, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2012 Как ще имам бан като до вчера влизах без проблем? пак и ако имам бан поне ще мога да влизам в сайта без да тегля нищо но ще мога а пък аз въобще не мога да влизам....>???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юли 10, 2012 Report Share Публикувано Юли 10, 2012 В такъв случай влез в БГ, защото за чужбина има филтърче. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Юли 10, 2012 Report Share Публикувано Юли 10, 2012 Какъв браузер използваш и пробвал ли си с друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Юли 10, 2012 Report Share Публикувано Юли 10, 2012 Проблем и при мене от около 30мин не ми зарежда сайта.........Явор Колев май пак се е развихрил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pfoenix Публикувано Юли 11, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 11, 2012 В такъв случай влез в БГ, защото за чужбина има филтърче. Смисъл? как така от БГ? просто когато напиша (zamunda.net) не ми зарежда страницата.... Какъв браузер използваш и пробвал ли си с друг. Ползвам Opera, пробвах и с Mozilla, пак е така? други идей? Проблем и при мене от около 30мин не ми зарежда сайта.........Явор Колев май пак се е развихрил Ама аз от понеделник не мога да влезна ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юли 11, 2012 Report Share Публикувано Юли 11, 2012 Смисъл? как така от БГ? просто когато напиша (zamunda.net) не ми зарежда страницата....А ти какво очакваше? Да ти зарежда извън БГ ли?Един съвет - слагай яснота по въпросите си, защото ако сам не си помогнеш, няма кой друг! Ние тук не сме врачки да те знаем какво си правил. Желателно е да не ти вадим думите с ченгели, защото никой няма да ти обърне внимание. 1. Виж си защитната стена или антивирусна за контрол на децата. Понякога това е начинът за родителски контрол, за да предпазят децата си от пороци или компромати в компютъра.2. Обади се на своя оператор и се оплачи, че нямаш връзка със дадения сайт. Ако имат проблем с DNS ще ти дадат нов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pfoenix Публикувано Юли 11, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 11, 2012 А ти какво очакваше? Да ти зарежда извън БГ ли?Един съвет - слагай яснота по въпросите си, защото ако сам не си помогнеш, няма кой друг! Ние тук не сме врачки да те знаем какво си правил. Желателно е да не ти вадим думите с ченгели, защото никой няма да ти обърне внимание. Просто не разбрах какво ми говориш .... това е сичко обадих се на интернет доставчика ми те казаха че имало проблем дрън дрън и ще го оправи ли до 1-2 часа но мен ме съмнява ..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост