Jump to content

Проблем с влизането в Замунда

Препоръчан пост

Здравейте, от вчера не мога да влезна в замунда при всеки направен опит ми излиза тази грешка.... "Неуспех при свързването към сървара" Това ми изписва при всяко влизане (не мога да влезна изобщо в сайта...)? Ще съм Благодарен, ако ми помогнете. Имам ping сичко е наред до колкото знам .....?
Сподели другаде

Как ще имам бан като до вчера влизах без проблем? пак и ако имам бан поне ще мога да влизам в сайта без да тегля нищо но ще мога а пък аз въобще не мога да влизам....>????
Сподели другаде

В такъв случай влез в БГ, защото за чужбина има филтърче. :)

Смисъл? как така от БГ? просто когато напиша (zamunda.net) не ми зарежда страницата....

Какъв браузер използваш и пробвал ли си с друг.

Ползвам Opera, пробвах и с Mozilla, пак е така? други идей?

Проблем и при мене от около 30мин не ми зарежда сайта.........Явор Колев май пак се е развихрил :haha:

Ама аз от понеделник не мога да влезна ...

Сподели другаде

Смисъл? как така от БГ? просто когато напиша (zamunda.net) не ми зарежда страницата....

А ти какво очакваше? Да ти зарежда извън БГ ли?

Един съвет - слагай яснота по въпросите си, защото ако сам не си помогнеш, няма кой друг! Ние тук не сме врачки да те знаем какво си правил. Желателно е да не ти вадим думите с ченгели, защото никой няма да ти обърне внимание.

1. Виж си защитната стена или антивирусна за контрол на децата. Понякога това е начинът за родителски контрол, за да предпазят децата си от пороци или компромати в компютъра.

2. Обади се на своя оператор и се оплачи, че нямаш връзка със дадения сайт. Ако имат проблем с DNS ще ти дадат нов.

Сподели другаде

А ти какво очакваше? Да ти зарежда извън БГ ли?

Един съвет - слагай яснота по въпросите си, защото ако сам не си помогнеш, няма кой друг! Ние тук не сме врачки да те знаем какво си правил. Желателно е да не ти вадим думите с ченгели, защото никой няма да ти обърне внимание.

Просто не разбрах какво ми говориш .... това е сичко обадих се на интернет доставчика ми те казаха че имало проблем дрън дрън и ще го оправи ли до 1-2 часа но мен ме съмнява .....

Сподели другаде