Ivailo Kostadinov Публикувано Юли 1, 2012 Report Share Публикувано Юли 1, 2012 Здравейте! Трябва да приенсталирам на един приятел пс но когато вкарам диска с люиндулса и зареди биос ми излиза from CD/DVD и на моето пс излиза да избера бутон за боотване смисъл да започне инсталацията.А във биос съм насроил First Boot Device на CDROM но пакне излиза ,имам клипче което направих за да се орентирате по-добре. Когато излезе form CD DVD и аз пас започвам да натискам произволен клавиш ии ще видите на клипа какво мисля че не е проблем за някой от вас просто това не ми се е случвало и незнам как да се оправя във такава ситуация . Благодаря! http://vbox7.com/play:14859bf549 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 1, 2012 Report Share Публикувано Юли 1, 2012 Изглежда диска с windows не е bootable, затова не зарежда от него. Ако с диска е инсталирано друг път и е сигурен, значи може да има проблем с оптичното у-во. Други дискове отваря ли, чете ли ги? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ivailo Kostadinov Публикувано Юли 1, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2012 Ми от същия диск си преинсталирам пк даже го пробвах на моя сега и си го отваря . А пробвах ме с друг диск но пак същото..? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2012 Report Share Публикувано Юли 2, 2012 Ако е сигурно, че дискът е наред и че настройките в BIOS са правилни, значи проблемът трябва да е в оптичното. В такъв случай използвай инсталационна "флашка" или смени оптичното устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ivailo Kostadinov Публикувано Юли 2, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2012 Да ! Самених оптичното устройство с това от моя пс и го преинсталирах . Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост