Jump to content

Лаптопът ми забива

Zatilla

Препоръчан пост

Здравейте,наскоро си купих лаптоп - Toshiba Satellite L755 - 1n5.Сложих му windows 7 x64,driveri,antivirusna,но когато се опитам да го рестартирам или изключа ми забива на "shutting down..." и съм принуден да го излюча като задържа копчето за изключване.Три дена вече търся из форумите как да го оправя,попадам на подобни проблеми,но за съжеление не помагат.Преинсталирах windowsa 3 пъти без да ми дава проблем кадето и да е...ама няма и няма ...проблема си стои....Ще бъда благодарен ,ако може да ми помогнете.
Сподели другаде

В safe mode не ми заби.

Днес пробвах да го изключа 2 пъти и само 1ния път ми заби....

Също така забравих да спомена,че когато го оставя да заспи и понякога не мога да го събудя.(Стои си черен екрана .но каквото и да натискам не се събужда)

Сподели другаде

Проблемът, мога да предположа, че е с някой драйвер, който не се зарежда в SaveMode. Ако при свежо инсталиран Windows, без инсталирани драйвери няма посочените от теб проблеми, определено можем да търсим някакви проблеми с драйверите. За сега се ограничавам да търся софтуерен тип проблеми.
Сподели другаде

Ами по принцип около 1/4 от драйверите които сложих не се записаха както трябва и дадоха грешка.Не съм ги инсталирал 1 по 1,а с driverpack solution.Освен един по един да ги проверявам...
Сподели другаде

Ами по принцип около 1/4 от драйверите които сложих не се записаха както трябва и дадоха грешка.Не съм ги инсталирал 1 по 1,а с driverpack solution.Освен един по един да ги проверявам...

На официалната страница на производителя на лаптопа има драйвери за модела ти. Теглиш от там, а не инсталираш от разни драйвер пакове.

Сподели другаде