Zatilla Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Здравейте,наскоро си купих лаптоп - Toshiba Satellite L755 - 1n5.Сложих му windows 7 x64,driveri,antivirusna,но когато се опитам да го рестартирам или изключа ми забива на "shutting down..." и съм принуден да го излюча като задържа копчето за изключване.Три дена вече търся из форумите как да го оправя,попадам на подобни проблеми,но за съжеление не помагат.Преинсталирах windowsa 3 пъти без да ми дава проблем кадето и да е...ама няма и няма ...проблема си стои....Ще бъда благодарен ,ако може да ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Ако заредите системата в режим на работа Safe Mode и след това я изключите, проблемът присъства ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zatilla Публикувано Юни 28, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2012 В safe mode не ми заби.Днес пробвах да го изключа 2 пъти и само 1ния път ми заби....Също така забравих да спомена,че когато го оставя да заспи и понякога не мога да го събудя.(Стои си черен екрана .но каквото и да натискам не се събужда) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Проблемът, мога да предположа, че е с някой драйвер, който не се зарежда в SaveMode. Ако при свежо инсталиран Windows, без инсталирани драйвери няма посочените от теб проблеми, определено можем да търсим някакви проблеми с драйверите. За сега се ограничавам да търся софтуерен тип проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zatilla Публикувано Юни 28, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Ами по принцип около 1/4 от драйверите които сложих не се записаха както трябва и дадоха грешка.Не съм ги инсталирал 1 по 1,а с driverpack solution.Освен един по един да ги проверявам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Изтегли последния драйвер от сайта на NVIDIA и/или от сайта на Toshiba. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Ами по принцип около 1/4 от драйверите които сложих не се записаха както трябва и дадоха грешка.Не съм ги инсталирал 1 по 1,а с driverpack solution.Освен един по един да ги проверявам...На официалната страница на производителя на лаптопа има драйвери за модела ти. Теглиш от там, а не инсталираш от разни драйвер пакове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zatilla Публикувано Юни 29, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2012 Ами то driverpacka е от там :X Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2012 Report Share Публикувано Юни 29, 2012 Сигурен ли си? Аз driverpack на сайта на Toshiba не видях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zatilla Публикувано Юни 30, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2012 Днес преинстарих windowsa ,сложих само драйвера за wi-fi,windowsa поиска рестарт за неговите update и след рестарта ми заби на 30 % "configring windows updates". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Юни 30, 2012 Report Share Публикувано Юни 30, 2012 Вероятен проблем/и с харда или РАМ паметта.Тествай компонентите един по един. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zatilla Публикувано Юли 1, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2012 Тествах ги,не дадоха грешка никъде.Harda с HdTune,a RAM паметта с Windows memory diagnostics i MemTest. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zatilla Публикувано Юли 1, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2012 Ей сега ми заби докато инсталирах игра.Не забелязвам харда да шуми много или нещо по хардуера да прегрява.Явно наистина проблемът е софтуерен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 2, 2012 Report Share Публикувано Юли 2, 2012 За всеки случай дай една снимка от HWMonitor. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zatilla Публикувано Юли 2, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 2, 2012 http://img16.imageshack.us/img16/6848/43891183.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост